"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × four =

fourteen − 6 =

Femeile puternice nu accepta astfel de comportamente – Femeile tolerează tot felul de comportamente, într-o relație. Uneori sunt mișcate de micile gesturi de iubire, alteori sunt timide în a-i înțelege pe bărbați și, de cele mai multe ori, suferă din cauza comportamentului neadecvat pe care bărbații îl au, în ceea ce le privește.

loading...

“Femeia puternică este determinată să facă ceea ce alții cred că nu este în stare”– Marge Piercy

Femeile puternice nu accepta astfel de comportamente

1. NU ȘTIE SĂ GĂTEASCĂ

Poate că la început îți va plăcea să gătești pentru el, însă odată cu trecerea timpului vei avea nevoie de ajutor în bucătărie.

Dacă nu știe să gătească, învață-l și explică-i că uneori ai nevoie de ajutorul lui în bucătărie, așa că te vei mulțumi și cu o porție de paste sau o salată, nu ai nevoie de meniuri tip masterchef.

Nu face compromisul de a le ști tu pe toate!

2. NU CURĂȚĂ DUPĂ CE A FĂCUT MIZERIE

Dacă a făcut reparații în casă sau poate că a mâncat și nu a strâns după el, nu este un comportament demn de tolerat. Explică-i că și timpul tău este limitat și fiecare dintre voi trebuie să își strângă dezordinea făcută.

3. LIPSA COMPROMISULUI

Rex Tillerson spunea așa „ Compomisul este o conduită etică, nu o opțiune”. Femeia puternică trebuie să aibă o relație în care compromisul vine din ambele părți, nu doar din partea feminină. Premisele unei relații de durată se pun pe compromis, iar asta trebuie să înțeleagă și partenerul tău.

4. ABUZUL VERBAL

Femeile puternice nu își dau seama prea ușor că sunt abuzate, asta până când abuzul nu devine evident.

Nu uita, abuzul poate îmbrăca multe haine: verbal, sexual, fizic și lista poate continua. Nu accepta niciuna dintre aceste forme.

5. LIPSA DE SUSȚINERE A ȚELURILOR

Atunci când ești într-o relație, este de așteptat ca partenerii să se susțină reciproc în orice întreprind.
Femeia puternică trebuie să își găsească acel partener căruia niciun munte nu îi pare prea greu de urcat și nicio mare prea greu de trecut înot.

6. NU TE AJUTĂ CU COPIII

Ai făcut singură copiii? Ei, dacă nu, trebuie să aibă aceleași responsabilități ca cele ale tale. Nu tolera expresii precum „ tu ai mai bine grijă de ei”, „tu știi mai bine ce vor!”, „eu merg la serviciu”. Tu nu ai putea aduce aceleași argumente?

7. LIPSA ÎNCREDERII

Dacă tu ai încredere în el, atunci și el trebuie să aibă în tine. Nu îți clădi niciodată o relație de neîncredere, acuzații și gelozii nefondate. În cele din urmă vei fi nefericită.

Ești o femeie puternică? Ai decis ce ești sau nu dispusă să accepți într-o relație? Spune-ne și nouă!

Citește care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le uite nicio femeie trecută de 40 de ani!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.