"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Energia casei este influențată de animalul de companie – Animalele de companie sunt cele care ne păstrează ambianța, ne binedispun și ne iubesc necondiționat, însă știai că energia casei tale poate fi influențată de animalul de companie pe care îl ai?

Ei bine, studiile au arătat că este adevărat, așa că haide să vedem ce energie aduce casei tale, fiecare animal în parte!

Cățeii

Sunt cei mai buni donatori de energie, însă doar dacă sunt iubiți. Dacă lași prea mult timp un cățel în apartament sau casă, acesta se va simți părăsit și va începe să porducă energie negativă.

PUBLICITATE

Câinii sunt asemeni unor acumulatori vii, care pe măsură ce dau din energia lor, se încarcă imediat cu alta, nouă.

Pisicile

Pisica este un excepţional dispozitiv energo-informaţional. Ea simte toate neregulile din organismul omului, ea este singurul mamifer care, pentru a trăi, are mereu nevoie de o anumită cantitate de energie negativă. Deci, pisica va atrage energia negativă din casa ta.

Păsările

Sunt un simbol al înțelepciunii, iar cercetătorii sunt de părere că, odată cu achiziționarea unei păsări, casa ta va începe să prindă bunăstare. Mare grijă, totuși, căci dacă optezi să ai păsări în casă nu mai trebuie să ai alte animale, deoarece energiile lor se află în conflict.

PUBLICITATE

Animalele exotice

Am văzut o noua „modă” a oamenilor spre a achiziționa tot felul de animale exotice, iar cercetătorii spun că nu fac decât să aducă vampiri energetici în casă, deoarece aceste animale le fură energia pozitivă.

Citește ce mesaje ne transmit animalele în vise?

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]