"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × three =

sixteen − nine =

Depistare produse contrafăcute – Îmbrăcăminte? Genți? Pantofi? Și toate de firmă? Ar fi mult prea frumos dacă ar fi totul real atunci când le achiziționăm. Din nefericire însă, piața e plină de falsuri pe care trebuie să știm cum să le depistăm. Iată care sunt cele mai bune metode.

Depistare produse contrafăcute – Atenție la căptușală!

O primă deosebire între produsele de firmă și falsurile o reprezintă mirosurile. Dacă adevărata calitate nu conține ingrediente toxice și deci nu au un miros înțepător, nu același lucru se întâmplă cu falsurile care, de cele mai multe ori, sunt vopsite cu lacuri și vopseluri care miros foarte urât.

Iar acest lucru se întâmplă nu doar la genți sau pantofi, ci și la blugi. De asemenea, un produs de firmă nu va avea niciodată decât o căptușeală de calitate, de obicei din bumbac unde este inscripționat și logo-ul firmei respective.

Depistare produse contrafăcute – Certificat de calitate

De asemenea, produsele de firme vor avea capse sau alte accesorii tot cu logo-ul oficial și sunt extraordinar de bine finisate.

Mai mult, înainte de a cumpăra un produs, verificați cu atenție și eticheta, unde trebuie să existe informații complete despre producător, calitatea materialelor dar și cum trebuie acestea întreținute și curățate. Nu în ultimul rând, firmele care se respectă vor da fiecărui client o garanție și un certificat de calitate.

Vezi aici care sunt riscurile ignorării datei de expirare a produselor?

Felicia Iederă

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.