"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two + 17 =

5 × 5 =

În unele situaţii, un şoc emoţional poate declanşa o hemoragie…

Conform dicţionarului medical, sângele este un țesut special sub formă lichidă care, prin intermediul aparatului circulator, transportă nutrienții și oxigenul la nivelul țesuturilor corpului, de unde preia dioxidul de carbon, transportându-l la nivelul organelor de eliminare. În medicină, disciplina care se ocupă cu studiul sângelui se numește hematologie.

Este transmisă pe linie maternă

Hemofilia este o boală ereditară, transmisă, de obicei, de mamă şi este mult mai frecventă la băieți decât la fete. Constă într-o predispoziție spre hemoragie, cauzată de prelungirea timpului de coagulare a sângelui, ce face ca cel mai mic şoc sau rană să devină periculoase pentru că hemoragia nu se opreşte decât cu greutate, sau chiar deloc.

Termenul de hemofilie a fost introdus prima dată de Schönlein în 1893, deși boala era cunoscută încă din antichitate.

Persoanele în cauză nu ştiu cum să gestioneze emoţiile din viaţa lor

Bioenergoterapeuţii spun că suntem în prezenţa unei persoane care are dificultăţi în gestionarea vieţii. Mai exact, persoanele în cauză nu ştiu cu adevărat cum să gestioneze viaţa şi toate emoţiile asociate, iar faptul că transmiterea se face pe linie maternă, semnifică influenţa feminină în toate relaţiile emoţionale, îndeosebi faţă de bărbaţi, care au, în mod natural, tendinţa de a nu vedea lumea în profunzime. Există, desigur, şi excepţii…

În situaţia aceasta, cel mai mic şoc emoţional şi cea mai mică situaţie contradictorie poate lua proporţii deosebite ajungându-se la accidente vasculare sau infarcte…

Așadar, aceste persoane trebuie să fie foarte prudente şi atente cu viaţa lor. Au nevoie să fie protejate faţă de orice şi trebuie să se ocupe de ele în fiecare moment.

Vezi aici tipuri de dureri strâns legate de starea emoțională!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.