"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × one =

eighteen − 4 =

Rugăciunea lui Iisus – Când sufletul vă este plin de mânie sau de supărare, depărtați-vă cât mai mult de starea conflictuală. Cel mai bine ar fi să vă plimbați, timp în care să repetați cât mai des posibil rugăciunea lui Iisus.

loading...

Rugăciunea lui Iisus – Rostiți această rugăciune cât mai des posibil

Potrivit sfinților părinți, atunci când ne supărăm, ne îndepărtăm tot mai mult de Dumnezeu. Iată cât de frumos a vorbit despre mânie sfântul apostul Pavel:

„Pentru ceea ce fac nu ştiu; căci nu săvârşesc ceea ce voiesc, ci fac ceea ce urăsc. Iar dacă fac ceea ce nu voiesc, recunosc că Legea este bună. Dar acum nu eu fac acestea, ci păcatul care locuieşte în mine. Fiindcă ştiu că nu locuieşte în mine, adică în trupul meu, ce este bun.

Căci a voi se află mine, dar a face binele nu aflu; Căci nu fac binele pe care îl voiesc, ci răul pe care nu-l voiesc, pe acela îl săvârşesc”. În momentele de supărare și de cumpănă spuneți din tot sufletul: Doamne, Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul și veți vedea cum toate stările rele vor dispărea.

Spuneți partenerului ce vă deranjează

După ce ați spus rugăciunea și v-ați calmat, cel mai bine ar fi să-I spuneți partenerului ce vă deranjează la el, pe un ton calm.

Odată ce îi veți împărtăși sentimentele, îi va fi ușor și lui să spună ce are pe suflet. În ultimul rând, nu uitați că de cele mai multe ori o îmbrățișare poate rezolva mari probleme.

Citește aici Rugăciunea sfântului Partenie care dezleagă farmecele, vrăjile și blestemele!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.