"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Cu toții am auzit de horoscopul European sau Chinezesc, însă horoscopul venit din Turcia este prea puțin cunoscut și totuși extrem de precis. Acesta reprezintă o asociere de mai multe mitologii diversificate, care aparțin vechilor triburi turcești, ce vin din Asia.

loading...

Horoscopul turcesc nu ţine cont de luna în care te-ai născut, ci doar de numărul zilei!

Dacă te-ai născut în zilele de 01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 – eşti în zodia Tengri

Dacă te-ai născut în zilele de 02, 07, 12, 17, 22, 27 – eşti în zodia Umay

Dacă te-ai născut în zilele de 03, 08, 13, 18, 23, 28 – eşti în zodia Erlik

Dacă te-ai născut în zilele de 04, 09, 14, 19, 24, 29 – eşti în zodia Ay Dede

Dacă te-ai născut în zilele de 05, 10, 15, 20, 25, 30 – eşti în zodia Mergen

Tengri

Această zodie este reprezentată de influența exercitată de zeul cerurilor, Tengri, asupra oamenilor.

Tengri este o zeitate dominantă în culturile mitice turcești timpurii, acesta fiind un lider și un guvernator al întregii lumi universale.

Tengri este un tată divin care deține autoritatea supremă și adesea este văzut drept Cerul lumii.

Persoanele cu ascendent în Tengri nu se dau bătute niciodată, sunt perseverente, ambițioase și rezistă la orice problemă întâmpinată, ieșind izbăvitori. Nu sunt însă persoane perfecte, căci punctul lor slab este impulsivitatea, aceasta fiind o problemă care le influențează adesea deciziile și nu numai în sensul bun.

UMAY

Sunt cele mai familiste persoane ale zodiacului. Nu suportă ideea de a fi singure. Vor să fie întotdeauna înconjurate de oameni, fie că sunt rude sau prieteni.

Au principii foarte bine înrădăcinate și preferă o viață modestă, dar aducătoare de fericire decât una îndestulătoare, dar plină de neajunsuri sufletești.

Acești nativi au capacitatea de a asculta și de a da sfaturi impresionante. Sunt foarte buni psihologi, însă nu și pentru propria persoană.

ERLIK

Persoanele născute în această zodie au o personalitate interesantă şi dau dovadă de simţ artistic. Au idei ingenioase şi originale, sunt firi independente, libertine, rebele, care se feresc de orice fel de limită în viaţă.

Nu duc lipsă însă nici de frământări sufleteşti şi, uneori, pot să se lase duse de val atunci când vine vorba de vicii.

Ay Dede

Oamenii cu acest ascendent iubesc să meargă în diverse călătorii, să exploreze și să descopere noi culturi și civilizații, făcându-și din aceste plăceri un stil de viață energic. Persoanele cu ascendent în Ay Dede au o personalitate aventuroasă și prezintă o hotărâre extraordinară, știind încă de când sunt copii ce drum doresc să urmeze în viață. Sunt persoane care se adaptează ușor în orice situație, mulându-se ușor pe personalitatea altor oameni și se adaptează noilor locuri și culturi pe care le descoperă.

Citește și: Cupluri din zodiac care NU se depart niciodată!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.