"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Trucuri pentru odihna perfectă – Vreți să aveți un corp mereu odihnit și o minte brici? Să fiți plini de energie? Atunci trebuie să aveți mare grijă cum vă petreceți nopțile. Iată câteva trucuri pentru a beneficia de odihna perfectă.

Trucuri pentru odihna perfectă – Nu pierdeți nopțile

Specialiștii spun că esențial pentru a avea un somn de calitate este să încercați cât mai mult posibil să nu pierdeți nopțile. De asemenea, studiile au arătat și faptul că cei care dorm în week-end mai mult decât în mod normal, vor avea în viitor probleme de metabolism, dar și o rezistență mai mare la insulină.

Cu alte cuvinte, esențial este să vă treziți în fiecare an la aceeași oră, pentru a funcționa corespunzător. În plus, dacă vi se închid ochii în timpul zilei, încercați să trageți un pui de somn nu mai lung de 30 de minute. Altfel, calitatea somnului din timpul nopții va fi afectată.

PUBLICITATE

Trucuri pentru odihna perfectă – Fără laptop și telefon mobil în pat

Este foarte adevărat că pentru oricine sună bine să stea în pat cu laptopul pe genunchi, cafeaua și agenda. Dar nu uitați că dormitorul este destinat strict odihnei! Pentru a evita să dormiți puțin noaptea, eliminați mesele nocturne, nu mai consumați cafea după ora 17.00, și spuneți un nu hotărât alcoolului.

Mai mult decât atât, lăsați telefonul mobil în altă camera sau pur și simplu închideți-l. Noaptea e făcută să ne odihnim, nu să răspundem la telefoane și mesaje lăsate de unii care nu au…somn.

Citește aici câteva sfaturi utile pentru combaterea insomniei!

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]