"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 4 =

15 − fourteen =

Dragostea dintre frați și surori este unică. Legătura dintre aceștia, chiar dacă sunt departe, chiar dacă sunt supărați și nu își vorbesc, este specială.

Ori de câte ori simțiți că sora sau fratele dumnevoastră are nevoie de un ajutor sau dacă vă știți că sunteți certați, citiți această rugăciune și veți vedea efectele sale binefăcătoare!

Rugăciune pentru sănătate – De mare ajutor în sprijinirea fratelui sau surorii!

“Doamne, Dumnezeul nostru, Ție mă rog, cu toată umilința, ține pe frații mei și pe surorile mele în sănătate deplină și împărtășește-le lor darul Tău cel sfânt, ca să umble întotdeauna pe cărările Tale  și să facă întotdeauna cele plăcute Ție.

Așa, Doamne, ascultă rugăciunea noastră și milostiv fii nouă, că bun și iubitor de oameni ești și Ție mărire înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pu­rurea și în vecii vecilor.

Amin.”

Rugăciunea de împăcare – De ajutor în clipele grele!

”Dă-ne, Doam­ne, de acum până la capătul vieții, să ne iubim și să ne cinstim unii pe alții; căci ce este mai bun și mai frumos decât a viețui frații împreună!

Doamne, Iisuse Hristoase, dul­cele nostru Mântuitor, Care ne-ai poruncit nouă, zicând: „Iubiţi-vă unii pe alţii, precum şi Eu v-am iubit pe voi”, aprinde în întrea­ga mea fiinţă, focul sfânt al dra­gostei de Tine şi de aproapele meu, ca în toate să fac voia Ta.

Amin!”

Citește aici Rugăciunea care alungă răul și energiile negative atât din casă, cât și din corp!

Felicia Iederă

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.