"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × 1 =

three × four =

Reguli de viață de la Valeriu Popa – Valeriu Popa s-a născut în comună Dioşti, judeţul Doli, în 1924 şi a murit răpus de cancer în 1997. El a fost numit « geniul misterios al românilor » datorită calităţilor sale paranormale de diagnosticare şi tratament.

Reguli de viață de la Valeriu Popa – Despre el s-au scris foarte multe cărţi, dar cele mai importante au rămas mărturiile celor care au fost vindecaţi de el prin metode naturiste şi energetice deosebit de eficace

El avea o viaţă foarte echilibrată şi a ţinut întotdeauna cont de anumite reguli de viaţă, reguli pe care a ţinut să le publice şi să le explice pe înţelesul tuturor. Vă prezentăm mai jos câteva dintre ele, care au rămas la fel de actuale chiar dacă au trecut mulţi ani de la moartea sa.

Reguli de viață de la Valeriu Popa – Nu trebuie să avem în casă icoane făcute de hoţi

Dacă un pictor care pictează un tablou are o puternică ataşare de idealuri şi o dorinţă de a muri când idealurile i se năruiau, în acel tablou el induce un program de autodistrugere care se răspândeşte în tot apartamentul şi pe obiectele din apropiere.

Nu trebuie să avem în casă icoane făcute de hoţi, puşcăriaşi şi oameni preponderent negativi, pentru că energia stocată în aceste obiecte de cult ne atacă sistemul imunitar.

Reguli de viață de la Valeriu Popa – Nu se dăruiesc haine purtate

Hainele simbolul câmpului energetic, memorează şi păstrează câmpul energetic al stăpânului. De aceea nu este bine să dăruim altor persoane hainele noastre, ci să le ardem. Nu faceţi din casa dvs. o groapă de gunoi energetic! Nu trebuie să cumpărăm haine de la second-hand, pentru că ele au fost purtate de alţi oameni şi s-au încărcat cu energia lor.

Lăsaţi supărările afară din casă!

Dacă aveţi o mare supărare sau tristeţe încercaţi să nu aduceţi sentimente acasă. Ieşiţi în stradă – cu deosebire în locurile înverzite – şi plimbaţi-vă. Dacă locuiţi de câţiva ani şi aţi saturat spaţiul cu regrete, supărări şi spaime, amintiţi-vă momentele în care v-aţi certat şi aşezaţi-vă în acel loc, iertaţi, anulaţi agresivitatea faţă de iubire, rugaţi-vă.

Vorbiţi mai puţin la telefonul mobil!

Dacă vorbim la telefonul mobil, în primele 30 de secunde energia organismului blochează influenţele negative, dar o convorbire telefonică ce durează mai mult de un minut se poate răsfrânge negativ asupra sănătăţii. De altfel, oricât ar părea de straniu, cel mai puternic pătimeşte nu zona capului, ci zona sistemului genito-urinar.

După o convorbire de trei minute are loc deformarea câmpului în zona capului, în zona sternului (adică are loc slăbirea sistemului imunitar) şi, de asemenea, în zona primei chakre. O convorbire telefonică care depăşeşte un minut este de nedorit.

Mâncatul este un serviciu divin

Ca atare, nu trebuie să se desfăşoare într-o atmosferă apăsătoare. Mâncarea ne poate da energii superioare dacă este binecuvântată de Dumnezeu şi este gătită cu devotament spiritual, dar cea mai bună mâncare, cel mai sănătos meniu natural, se transformă în otravă dacă atmosfera în care gătiţi (gândurile şi sentimentele) şi mâncaţi este tensionată.

Orice carne care provine de la un animal tăiat transmite celor ce o mănâncă toată ura faţă de cel ce l-a sacrificat, toată teama de dinaintea morţii şi consumatorii vor ajunge să se urască între ei.

Citește aici de ce considera Valeriu Popa că sângele stricat este singura boală. Iată cum să-ți cureți sângele de toxine!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.