"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 + two =

five × 3 =

Legile universului – În limba sanscrită, karma înseamnă acțiune. Fiecare gând pe care îl emitem (şi ne străbat mintea zilnic în jur de 40 000), fiecare cuvânt pe care îl spunem şi fiecare faptă pe care o facem produc o anumită rezonanță în Univers.

De la fizică ştim că există trei principii fundamentale ale mecanicii newtoniene. Cel de-al treilea spune aşa: « Când un corp acționează asupra altui corp cu o forță (numită forță de acțiune), cel de-al doilea corp acționează și el asupra primului cu o forță (numită forță de reacțiune) de aceeași mărime și de aceeași direcție, dar de sens contrar ».

Legile universului – Prin urmare, orice acțiune de-a noastră are o reacțiune…

Înainte de a judeca o situaţie prin care trecem la un moment dat, trebuie să ne asumăm funcţionarea universală a acestei legi şi, astfel, ne putem găsi propria modalitate de a evolua și de a trăi în armonie cu mediul şi cu cei din jurul nostru.

Legile universului – Mai există şi alte legi pe care se bazează Universul pentru a se menţine constant în echilibru. Printre ele amintim câteva şi vă invităm să reflectaţi la ele ori de câte ori vi se întâmplă să nu vă daţi seama de anumite conjuncturi în care vă aflaţi.

Legea iubirii

” Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți. Iubește-ți chiar și dușmanul”, aşa cum ne îndeamnă de peste 2000 de ani Mântuitorul nostru Iisus Hristos.

Legea iertării

« Nu doar să îţi iubești dușmanul, ci și iartă-l! », mai spune Iisus Hristos. Oare de ce spune El asta? Nu cumva acumulările de amintiri, care ne fac rău, ne distrug prin toxicitatea lor?

Legea smereniei

Lucrurile pe care nu vrei să le accepți, dar eşti conștient că nu le poți schimba, vor continua să existe şi nu fac altceva decât să te macine.

Să nu uităm, însă, că tot răul pe care îl vedem în alții ar putea fi chiar o reflectare a interiorului nostru.

Legea credinței

Tot ceea ce crezi din tot sufletul, din inima ta, devine realitate. Cu cât crezi mai mult că ceva este real, cu atât e mai posibil să se transforme în realitate.

Credinţele noastre ne construiesc drumul spre împlinire, dar tot noi ne alegem şi direcţia.

Legea creării

Gândurile noastre au tendința de a se materializa, indiferent de cum sunt ele, negative sau pozitive. Toți facem parte din Univers și toți avem un sâmbure divin în noi care ne oferă puterea de a crea.

Am fost creaţi « după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu », prin urmare, ni s-a dat şi putere. Depinde doar de noi cum dorim să o folosim…

Legea semănatului și a recoltei

Aceasta este, de fapt, legea karmei. « Ce sădeşti aia culegi », adică nu putem culege grâu dacă noi am semănat prune.

Dacă semănăm răul, vom culege o recoltă pe măsură. Fie să semănăm în vieţile noastre aşa cum ne-au învăţat înaintaşii biblici şi fie ca ele să înflorească exact ca în Paradis!

Citiți aici cele 4 legi ale atracției pe care majoritatea oamenilor le ignoră!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.