"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

10 + 4 =

9 + 17 =

Decalcifierea oaselor – După cum arată şi numele, avem de-a face cu pierderea unei cantităţi importante de calciu din organism, mai cu seamă din oase şi dinţi. Scheletul, oasele, în general, reprezintă structura noastră interioară şi de fiecare dată când ne dor oasele, înseamnă că avem o suferinţă în cadrul în credinţelor noastre despre viaţă.

Marea majoritate a acestor credinţe ne sunt inoculate în timp, uneori, sunt inconştiente, sunt arhetipurile cele mai profunde, pe care ne sprijinim în permanenţă în viaţa cotidiană, în relaţia noastră cu viaţa.

Decalcifierea oaselor – Pe oase este construită relaţia noastră cu viaţa

Oasele reprezintă ceea ce este mai profund în corpul nostru, înseamnă partea cea mai dură din noi şi, ca urmare, pe ele se construieşte raportul nostru cu viaţa. Când suntem tulburaţi, bulversaţi în convingerile noastre de bază, în raport cu viaţa, începem să suferim şi apar durerile de oase.

Atunci când avem de-a face cu decalcifieri sau demineralizări ale oaselor, ne pierdem suportul solid, devenim dintr-odată fragili şi sensibili şi acesta este semnul că începem să ne transformăm atât la nivel fizic, cât şi la nivel spiritual. Osteoporoza, care se dezvoltă în mod deosebit la anumite femei, în perioada de menopauză, este un exemplu în acest sens.

Decalcifierea oaselor – Calciul este asociat cu imaginea despre noi inşine

Demineralizarea osoasă se dezvoltă cu atât mai mult cu cât femeia în cauză trăieşte perioada de menopauză ca pe o pierdere a identităţii sau a utilităţii feminine. Imaginea profundă a femeii este de a da naştere la copii, de a procrea, iar femeile aflate la menopauză devin „inutile” în accepţiunea unora dintre ele, aspect care nu este nici pe departe adevărat.

Prin urmare, eliberarea de anumite credinţe care nu fac altceva decât să ne distrugă propria noastră imagine despre noi înşine şi care ne creează şi suferinţe, poate deveni eliberatoare. Fiecare perioadă are rostul ei pentru organism, iar odată cu vârsta, chiar dacă poate avem kilograme în plus, am câştigat şi experienţa unei vieţi împlinite.

 Citește aici care sunt cele 5 Alimente care conțin mai mult calciu decât laptele!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.