"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 − two =

three × three =

Boli ale inimii – Aritmia, după cum arată şi numele său, este o iregularitate a ritmului cardiac. Este una din expresiile cauzelor care duc, în general, la problemele cardiace: lipsă de bucurie, stres, frustrare etc., dar cu deosebirea că acest tip de atitudine a noastră este oscilantă.

Câteodată afişăm o atitudine nonşalantă şi deschisă, alteori, ne lăsăm pradă decepţiilor şi neîncrederii în faţa vieţii.

Concluzie: Trebuie să avem mai multă încredere în viaţă şi să exprimăm mai multă bucurie şi iubire, adică, să trăim liber, fără a ne acuza sau justifica.

Boli ale inimii – Banii nu vor aduce bucuria vieţii

O criză cardiacă este rezultatul unei preocupări îndelungate în sfera materială şi financiare, trăirea unei vieţi închinate acumulărilor materiale şi obţinerii puterii, fără a ţine cont de celelalte aspecte ale ei.

Concluzie: Nu banii sau puterea trebuie să stea înaintea bucuriei! Trebuie să ducem o viaţă dedicată iubirii şi compasiunii.

Hipertensiunea este expresia unor tulburări emoţionale care vin din trecut

De regulă, sunt emoţii negative, întreţinute timp îndelungat, care ne otrăvesc existenţa. O altă cauză a hipertensiunii este legată de faptul că trăim mult prea tensionaţi, risipindu-ne potenţialul, în loc să ne armonizăm fiinţa.

Concluzie: Să ne calmăm! Nu mai este cazul să trăim în acelaşi cerc vicios al emoţiilor negative!

Boli ale inimii – Când inima este neglijată…

Hipotensiunea este contrariul hipertensiunii şi apare atunci când motivaţiile noastre de a trăi dispar.
Ne simţim înfrânţi şi vrem să oprim totul. Nu mai vrem să ne asumăm responsabilităţi şi, prin urmare, tensiunea vieţii scade, iar tulburările se instalează.

Concluzie: Trebuie să avem curajul de a privi viaţa în faţă! Avem toate resursele necesare pentru a continua!

Palpitaţiile…

Acestea sunt un semnal pe care inima ni-l dă pentru a ne spune că este pur şi simplu neglijată.
Încearcă să ne atragă atenţia, ajutându-ne să-i înţelegem importanţa ei şi faptul că trebuie să ne ocupăm de ea.

Concluzie: NU trebuie să ne mai neglijăm! Bucuria de viaţă este motorul care ne va vindeca inima! Deci, să ne bucurăm cu toată fiinţa de viaţa care ni s-a dat!

Vezi aci de ce România ocupă primul loc în ceea ce privește rata mortalității datorată bolilor cardiovasculare!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.