"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Multă lume se plânge că odată ce au împărtășit cele mai intime gânduri și dorințe cu ceilalți, acestea nu se mai împlinesc. Iată care sunt lucrurile care trebuie ținute în taină dacă vreți să aveți bunăstare…

loading...

Nu vă lăudați cu faptele dumneavoastră

O veche vorbă din bătrâni spune că dacă vreți să-ți împlinești planurile, cel mai bine ar fi să nu vorbești cu nimeni despre acestea.

Nu de altceva, dar sunt destui binevoitori care sunt în stare să dezbine orice gând bun. Orice moment de slăbiciune pe care îl aveți, încercați să-l mascați cât puteți de mult. Nu uitați că dacă oameni vă văd mai slabi, vor încerca să profite de acest lucru.

O faptă bună nu se povestește

Ați făcut un gest de milostenie sau binefacere? Păstrați totul pentru dumneavoastră și nu etalați lumii întregi. De asemenea, încercați să nu vă lăudați cu faptele și curajul de care dați dovadă.

E posibil să fie cineva care să vă pună la încercare și eșecul nu întreabă pe nimeni când îi bate la ușă. Aveți o perioadă în care relația de la serviciu sau de acasă nu mai este ca înainte? Toate se vor rezolva cu o singură condiție: nu spălați rufele în public.

Nu în ultimul rând, dacă ați fost părtași la o bârfă sau o faptă indecentă, nu împrăștiați vorba. Riscați să fiți puși pe aceeași balanță ca și cei care au făcut-o. Dacă reușiți să țineți cont de aceste sfaturi, atunci veți avea pace și liniște în suflet.

Citește aici și de ce este bine să mulțumești!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.