"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Ouă? Drob? Pască? Friptură de miel? Cozonac? Cu siguranță, nimeni nu a putut rezista bunătăților de pe masa de Paște.  Cum organismul se simte acum puțin mai obosit, trebuie să-i dăm acestuia ce are nevoie: o cură de detoxifiere.

Cură de detoxifiere – Începeți ziua cu un pahar cu apă cu lămâie

Pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și a scăpa de toxinele acumulate cu ocazia sărbătorilor pascale, specialiștii recomandă să începem ziua cu un pahar mare cu apă cu lămâie.

În scurt timp, veți simți efectul revigorant iar sistemul digestiv va fi stimulat. După o jumătate de oră, puteți lua micul deun, compus din iaurt cu cereale integrale sau salată de legume.

PUBLICITATE

Fructe și legume colorate din belșug

Nu este nevoie să excludeți din meniul dumnevoastră zilnic carnea dacă nu doriți, însă includeți în dietă peștele și cât mai multe fructe și legume colorate, bogate în fibre și antioxidanți precum morcovii, ceapa, ridichi, castraveți.

De asemenea, pentru a vă stimula metabolismul, beți cel puțin doi litri de apă pe zi și limitați consumul de cafea, ceai negru sau cafea. Puteți opta și pentru ceai de mentă, salvie, tei, urzică, trifoi roșu și sucuri de mere, morcovi și sfeclă. Pentru o digestie bună nu uitați de mișcarea zilnică!

Citește aici cum să faci o Detoxifiere cu legume verzi, de primăvară!

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]