"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rugăciunea sfântului Prooroc Ieremia – Ziua de 1 mai a fost dedicată din cele mai vechi timpuri sfântului prooroc Iremia, cel supranumit și profetul lacrimilor sau al plângerilor. Se spune că cine citește rugăciunea acestuia pe data de 1 mai va avea parte de prosperitate și belșug în familie.

Rugăciunea sfântului Prooroc Ieremia – A prorocit despre patimile Mântuitorului

Despre sfântul Ieremia se știe că a prorocit atât despre patimile Mântuitorului, zicând “Veniţi şi să băgăm lemn în pâinea lui şi să-l pierdem pe el din pământul celor vii şi numele lui să nu se mai pomenească”, cât și despre sfărâmarea idolilor şi despre venirea în Egipt a Preacuratei Născătoare de Dumnezeu cu Pruncul cel mai înainte de veci: “Se cade ca toţi idolii să cadă şi tot ce este făcut de mâini să se sfărîme, întru acea vreme, când va veni aici o maică Fecioară cu un Prunc născut în peşteră şi pus în iesle”.

Iată mai jos și rugăciunea grabnic ajutătoare…

“Oh, Doamne Dumnezeule, iată, Tu ai făcut cerurile şi pământul, prin puterea Ta cea mare, şi cu braţul Tău întins, prin Cuvântul Veşnic creator, şi nimic în aceste vremi, nu este totuşi de mirat din partea Ta acum, când poporul Tău ales este deja împrăştiat.

PUBLICITATE

Tu dai îndurare, din dragoste, până la al miilea neam de oameni și pedepseşti nelegiurea părinţilor- ca seminţele când le sameni, pe pământ – în sânul copiilor după ei, căci eşti Dumnezeul mare, al cărui Nume este Domnul oştirilor, ce totuşi, ne arăţi îndurare.

Tu eşti mare la sfat şi puternic la faptă, potrivit masurii faptelor! Ochii Tăi sunt deschişi, asupra tuturor căilor copiilor oamenilor, Ca să dai fiecăruia răsplata după căile lui, după rodul faptelor lui! Tu ai făcut minuni nemaiauzite, şi semne mari în ţara Egiptului!

Amin!

PUBLICITATE

Citește aici Ce Nu este bine să facă femeile luni, de 1 Mai!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]