"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Fiinţe gingaşe sau înspăimântătoare, depinde de vis, animalele poartă fiecare un mesaj aparte.

În general, animalele simbolizează cea mai instinctivă parte a noastră, iar studierea comportamentului lor ne ajută deseori să ne înţelegem unele reacţii.

Visele cu animale sunt destul de frecvente, la majoritatea persoanelor. Să vedem acum însă ce înseamnă un animal în vis.

PUBLICITATE

Pisica

Pisica poate însemna atât independență, minte ageră, cât și ghinion sau faptul că o persoană din viaţa ta încearcă să te înşele.

Dacă pisica este agresivă, înseamnă că ai probleme cu propria ta persoană.

Dacă visezi că te muşcă o pisică, înseamnă că iei foarte mult fără să oferi nimic în schimb, într-o relaţie apropiată.

PUBLICITATE

Dacă visezi că o alungi, înseamnă că-ţi vei depăşi obstacolele din viaţă.

Pisica albă vesteşte vremuri grele.

Câinele

Așa cum se știe, câinii reprezintă prietenia și loialitatea, dar și instinctele primare. Dacă, în vis, ești mușcat de un câine, se pare că te frământă o greșeală sau o vină pe care nu ți-ai asumat-o sau ai foarte mulți dușmani care te atacă.

PUBLICITATE

Dacă visezi că te plimbi cu un câine sau ești afectiv față de un câine, înseamnă că ești mulțumită de tine și ai o stare de confort psihic.

Cal

Dacă visezi un cal, înseamnă că ești puternic, viguros și viril. Calul alb înseamnă o veste bună.

Cel negru înseamnă că vei avea parte de reușite în tot ceea ce faci, cel sălbatic, că vei avea de-a face cu ceva delicat.

PUBLICITATE

Leii și alte animale de pradă

Sunt sinonimi cu puterea, curajul, îndrăzneală și agresiune, dar reprezintă și demnitatea, abilitatea de a conduce, mândria și dominația.

Dacă, în vis, ai senzația că leul te reprezintă sau te caută, înseamnă că știi deja că ai o influență puternică asupra celorlalți și că vei depăși toate slăbiciunile.

Dacă visezi că ești atacat de un animal de pradă, înseamnă că îți este teamă de o forță care te poate distruge.

PUBLICITATE

Totodată, în general, animalul din vis înseamnă și belșug mult, prosperitate, dar dacă alergi un animal în vis înseamnă că te amenință o serie de necazuri. În același timp, dacă visezi un animal care te atacă înseamnă că ai un mare dușman și dacă visezi că atingi un animal, că te joci cu el înseamnă că vei avea o sănătate de fier.

În momentul în care visezi un animal cu patru picioare, înseamnă că ai prieteni buni iar dacă visezi un animal gras, acesta îți vestește belșug în casă.

Un grup de animale în vis mai poate însemna și o serie de vești plăcute iar dacă le hrănești înseamnă că vei avea o avere mare sau bucurii enorme.

PUBLICITATE

Tu ce animale ai visat în ultima vreme?

Citește și: Rugăciunea care te scapă de visele urâte!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]