"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Este important să ne detaşăm de trecut! Tot ce este benefic va veni atunci când vom scăpa de lucrurile vechi din casă!

Este vremea curăţeniei de primăvară şi poate ar fi bine să ne gândim la lucrurile vechi din casă sau din garderobă

Dacă păstrăm toate lucrurile vechi, chiar dacă acestea sunt nefolositoare, atunci mai mult ca sigur că acest lucru se întâmplă şi cu trăirile noastre.

Trecem mai greu peste întâmplările care ne-au marcat şi nu reuşim să ne desprindem de trecut, iar amintirile dureroase pot provoca grave probleme de sănătate

PUBLICITATE

Este foarte important pentru noi să ne detaşăm de trecut. Putem începe cu lucrurile vechi din casă sau din garderobă, iar perioada curăţeniei de primăvară este cea mai potrivită.

Iată câteva motive pentru a face acest lucru:

1. Dacă ne îmbrăcăm cu haine vechi, ne dăm cu un parfum pe care nu l-am folosit o anumită perioadă de timp sau ascultăm muzica preferată de acum câţiva ani, este o mare probabilitate să ne întoarcem involuntar în trecut.

Aceasta va cauza revenirea amintirilor, ce nu sunt întotdeauna plăcute. Cu toţii ştim că suntem ceea ce gândim.

2. Dacă nu aruncăm lucrurile vechi din teama că nu vom avea bani pentru a cumpăra ceva nou în schimb sau nu vom putea găsi ceva comparabil cu obiectele aruncate, atunci rezonăm cu mentalitatea omului sărac şi vom atrage sărăcia.

PUBLICITATE

3. Dacă ne descotorosim uşor de lucrurile inutile şi suntem siguri că Universul ne va oferi ceva mai bun, atunci aşa se va şi întâmpla.

Rezonând cu gândurile oamenilor bogaţi vom obţine abundenţă.

4. Dacă ne debarasăm de lucrurile vechi, vom scăpa şi de evenimentele neplăcute din trecutul nostru, iar energia vitală – QI – va circula pentru a crea abundenţă în prezent şi viitor.

PUBLICITATE

“Tot ce este nou va veni numai atunci când vom scăpa de tot ce este vechi în viaţa noastră”, spun chinezii.

Legea Abundenţei afirmă că dacă vrem să primim un lucru nou, mai întâi ese bine să scapăm de cel vechi.

Cu alte cuvinte, Universul (sau Dumnezeu sau Divinitatea, cum doriţi) nu va trimite nimic nou în viaţa noastră dacă nu vom scăpa de lucrurile şi trăirile de care nu avem nevoie sau ne creează disconfort.

IATĂ ŞAPTE REGULI PENTRU A TRĂI O VIAŢĂ LUNGĂ ŞI SĂNĂTOASĂ

PUBLICITATE

Un articol de Mihaela Iliescu

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]