"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Potrivit sfinților părinți, pentru a tăia ispitele vrăjmașului, trebuie să spunem permanent rugăciunea lui Iisus. Iată care sunt celelalte arme importante cu care putem să ne apropiem cât mai mult de Dumnezeu, lăsând ispitele deoparte.

Rugăciunea inimii se începe dimineața, din pat

Este indicat ca rugăciunea inimii – ”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul!” – e indicat ca aceasta să fie spusă încă de la prima oră a dimineții, chiar când sunteți în pat.

Diavolul nu suportă rugăciunea, să nu uitați asta niciodată și odată ce veți simți prezența lui Dumnezeu, acesta va fi distrus. Această incredibilă rugăciune se spune permanent: și când sunteți pe drum, în mașină, în timp ce mâncați, beți, în absolut orice împrejurare.

PUBLICITATE

Smeriți-vă!

O altă armă extrem de importantă împotriva diavolului este smerenia. Nu vă mândriți niciodată, faceți fapte bune, fiți milostivi și veți vedea cum lucrurile bune vor încep să intre în viața dumneavoastră, iar Diavolul nu se va mai apropia.

Nu în ultimul rând, aveți grijă să iubiți curat, din tot sufletul dumneavoastră. Doar cel care are o asemenea iubire, îl are pe Dumnezeu alături: „Dumnezeu este iubire, şi cel ce rămâne în iubire, rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne întru el”.

Citește aici rugăciunea pentru iertarea păcatelor!

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]