"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Oricine creștin știe că pentru a avea liniște și bucurie în casă, în fiecare luni, miercuri și vineri a săptămânii trebuie să tămâieze casa. În același timp, trebuie spusă și o rugăciune.

Puteți rosti Psalmul 50

Sunt multe persoane care atunci când dau cu tămâie în locuința lor, spun următoarea rugăciune:

„Mântuieşte Doamne poporul tău şi binecuvintează moştenirea Ta / Biruinţă binecredincioşilor creştini asupra celui potrivnic dăruieşte / Şi cu crucea Ta păzeşte pe poporul tău!”.

PUBLICITATE

De asemenea, se recomandă a fi rostit Psalmul 50, de mare ajutor oricărui credincios aflat în durere sufletească sau trupească. Totodată, se poate spune cu toată inima rugăciunea Tatăl nostru sau rugăciunea sfintei cruci:

“Să se scoale Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui; să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară diavolii…”.

Cum se aprinde tămâia

Pentru a aprinde tămâia este indicat să folosiți un cărbune special, care se aprinde foarte ușor și are o durată mare, care se poate achiziționa de la orice biserică. La fel de utili sunt cărbunii aprinși, folosiți și de bunicii noștri. Nu folosiți vată îmbibată în spirt!

PUBLICITATE

Tămâia alungă forțele răului, fie că sunt venite de la oameni, fie de la diavoli și îndepărtează prezența acestuia din casa și viața dumneavoastră.

Citește aici Rugăciunea inimii care te scapă de vrăjmași… Se rostește dimineața, înainte de a te ridica din pat!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]