"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Mai mult ca niciodată, acneea ne dă de furcă odată cu apariția primăverii. De ce să dați bani pe tot felul de produse care de cele mai multe ori își fac efectul doar pe loc, când aveți la îndemână cel mai bun remediu, castravetele?

Matifiază tenul

Aveți nevoie să vă reîmprospătați tenul? În câteva minute, se rezolvă! Tăiați un castravete în felii, puneți 5 minute la frigider și așezați feliile pe față. Efectul este uimitor. În cazul în care aveți tenul gras, sucul de castravete face adevărate minuni. Și este la fel de bun și împotriva acneei și a eczemelor.

Nu trebuie decât să vă clătiți fața de două ori pe săptămână cu sucul de la trei castraveți, ținuți 5 minute în frigider. Lăsați să acționeze un sfert de oră, apoi clătiți cu apă călduță. Pentru pungile de sub ochi sau cearcăne, puneți comprese cu suc concentrat de castravete.

Lămâia și castravetele întăresc unghiile

Și tot castravetele, în combinație cu lămâia reușește să vă scape de petele galbene de pe unghii, contribuind totodată la creșterea mult mai rapidă a acestora.

Amestecați suc de castravete cu suc de lămâie în părți egale și țineți unghiile 20 de minute în acest amestec. Ulterior, masați cu ulei de măsline. Pentru a reda părului frumusețea și strălucirea, clătiți-l cu suc de castravete.

Gata cu cremele scumpe! Vezi aici cum Berea este cel mai bun antirid!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.