"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Nu reușiți deloc să vă mobilizați și să mergeți la sală pentru a scăpa de kilogramele în plus? În plus, uitați de restricțiile alimentare după doar două zile? Nutriționiștii s-au gândit să facă și o dietă pentru dumneavoastră, cei care vă urniți cu greu. Odată ce ați început să o urmați, scăpați de trei kilograme în doar șapte zile!

Această uimitoare băutură arde caloriile

În ce constă această dietă uimitoare? Într-un preparat care se obține din două lingurițe cu miere, o linguriță cu scorțișoară și 250 ml apă. Fierbeți apa, apoi adăugați scorțișoara. Acoperiți recipientul și când s-a răcit, puneți și mierea.

Consumați jumătate din acest preparat înainte de culcare, iar restul a doua zi, pe stomacul gol. Băutura se păstrează la rece. Această licoare accelerează metabolismul și arde caloriile.

Taie pofta de mâncare

Mai mult decât atât, dacă veți consuma această băutură înainte de mesele principale, veți observa că vă scade simțitor apetitul.

Se estimează că veți slăbi în jur de 3 kilograme în doar 7 zile, fără să faceți nici un fel de efort. În toată această perioadă, nu aveți îns voie să mâncați pâine albă, să consumați cât mai multe fructe și legume și să evitați grăsimile. Pentru un rezultat optim, mâncați puțin și des.

Vezi aici cum să consumi chimen pentru a tripla eficiența curelor de slăbit!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.