"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pancreasul are rolul de a echilibra contribuţia de glucoză (adică de zahăr) în sânge. Dacă o persoană consumă de obicei prea mult zahăr şi dulciuri, acestea provoacă dezordini în organismul său şi o hipersecreţie de insulină, care conduce, mai departe, la hiperglicemie.

Insulina secretată în cantităţi mari favorizează sinteza crescută de grăsimi, conducând la obezitate, diabet zaharat, ateroscleroză.

Dezechilibrele pancreatice

Dezechilibrele pancreatice pot lua două forme: hipoglicemia (lipsa zahărului din sânge) şi hiperglicemia sau diabetul (excesul zahărului în sânge).

PUBLICITATE

Ce reprezintă zahărul în viaţa noastră? Din punct de vedere energetic, când ne gândim la zahăr, ne gândim la dulceaţa vieţii, la duioşie, la gentileţe şi prin extensie, devine o probă de dragoste sau de recunoaştere.

Indiferent despre ce popor am vorbi, în toate culturile vedem tandreţea oferită unui copil ca o recompensă când a fost cuminte (a respectat regulile), când a luat note bune la şcoală (a răspuns normelor) sau atunci când avem chef să-i facem plăcere. Acest cadou vine de cele mai multe ori pe linie maternă.

Dacă vrem să mergem mai departe cu analiza noastră, pancreatita, diabetul zaharat şi cancerul pancreatic sunt fazele extreme ale acestor dezechilibre. Pentru o persoană diagnosticată cu una dintre aceste maladii, suntem în situaţia în care acea persoană a pus omul iubit şi iubirea pe o treaptă superioară vieţii sale, le-a ridicat la nivelul absolut. Nu este nimic rău să gândim astfel, dar prioritară este iubirea pentru Dumnezeu, apoi cea pentru oameni.

PUBLICITATE

Sistemul eronat de valori creşte agresivitatea

Din cauza acestui sistem eronat al valorilor, a început să crească brusc agresivitatea subconştientă şi, în consecinţă, s-a format tumora.

Când vom înţelege cu toţii că fericirea supremă şi sensul vieţii înseamnă de fapt iubirea pentru Dumnezeu, dispare agresivitatea şi, astfel, tumora. De obicei problemele pancreasului apar la persoanele care cred că nu merită să se bucure de nimic în viaţă.

De multe ori fac plăcerile altora îşi au în interiorul lor o mare tristeţe, ascunsă foarte bine, dar care le distrug sufletul şi, încet-încet, trupul.

PUBLICITATE

Citește aici cum pot fi tratate bolile pancreasului cu ajutorul frunzelor de coriandru!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]