"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − fifteen =

five × three =

Nu există persoană care să nu ascundă câteodată adevărul sau să nu încerce să îl stilizeze puțin chiar și față de persoana iubită. Dar, atenție: minciuna poate distruge chiar și cea mai armonioasă relație.

loading...

Diferența între o minciună inofensivă și una gravă

Ce face diferența între o minciună inofensivă și o minciună distructivă? Să luăm un exemplu: partenera vă face o mâncare, care poate nu e ca la mama acasă.

Din respect pentru munca acesteia, bineînțeles că veți spune că ceva mai bun nu ați gustat niciodată. A venit o colegă șarmantă la birou? Normal că îi veți spuneți iubitei că nici măcar nu v-ați uitat la ea. Câteodată, o minciună nevinovată este de preferat unui adevăr neplăcut.

Dar atenție!

Când vorbim de o infidelitate sau o altă trădare, totul se va rupe. Mai ales că, odată mințit, partenerul va începe să caute și alte minciuni și chiar le va găsi. În acel moment, orice i-ați spune jumătății, va fi de prisos.

Din acel moment, totul se va transforma într-un adevărat calvar, iar cel care a mințit va încerca să facă orice în stă în putință să dreagă busuiocul. Iar cel mințit se va întreba dacă nu cumva și iubirea care i-a unit nu este tot o minciună.

La ce va duce acest joc dureros? Cu siguranță la o suprasaturare din partea amândurora și o rupture de cele mai multe ori definitivă.

Citește și de ce Minciuna destramă relaţia cu Dumnezeu!

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.