"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 − 1 =

four × one =

Un pahar cu apă călduță și lămâie este tot ceea ce îți dorești dimineața, pe stomacul gol. Nutriționiștii recomandă mai multe tipuri de infuzii, însă fiecare dintre ele are alte beneficii, deci nu trebuie confundate.

loading...

Ce beneficii ne oferă apa cu lămâie?

Unii oameni o consumă pentru a-și activa metabolismul, alții pentru a întări sistemul imunitar, însă dacă nu consumi această băutură așa cum trebuie, totul este în zadar.

Lămâile trebuie consumate cu regularitate, fie că sub formă de fruct sau suc, deoarece reprezintă cea mai bună sursă de Vitamina C și antioxidanți.

Câteva elemente interesante despre lămâi:

– Consumul unui pahar de apă cu lămâie, îți oferă 87% din doza zilnică de Vitamina C recomandată.

– Sucul de lămâie oferă doza necesară de potasiu, magneziu și alte minerale, atât de necesare organismului.

– Pentru aceia dintre dumneavoastră, care consideră că apa cu lămâie, pe care o consumă în restaurante are proprietăți, se înșală amarnic. Dacă tot ceea ce faci este să storci lămâie, într-un pahar cu apă călduță, este greșit.

– Dacă elimini coaja și pulpa lămâii nu te vei mai bucura niciodată de toate proprietățile lămâii. Coaja de lămâie este cea mai sănătoasă parte dintr-o lămâie.

Totul depinde de procesul de preparare:

Iată care este cea mai bună rețetă…

Cumpără lămâi organice proaspete. Taie apoi lămâile felii, asigurându-te că le-ai spălat înainte. Ia o sticlă și umple-o cu apă, pune feliile de lămâie și mai adaugă extra coajă. folosește apă călduță, deoarece funcționează cel mai bine.

Uleiurile esențiale și flavonoizii din coaja de lămâie îți vor întări metabolismul și imunitatea. Experții sunt de părere că este foarte bine să consumi acest preparat, dacă ai afecțiuni digestive. Deci, mâine când optezi să bei apă cu lămâie, prepar-o așa!

Lămâia ajută la stimularea tractului gastrointestinal și te poate ajuta să elimini retenția de apă.

Citește aici cum să te lași de fumat consumând zeamă de lămâie!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.