"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × three =

seven + twenty =

Cu toții știm cât de importante sunt promisiunile și aici mă refer la promisiunile respectate. Dacă îi promitem cuiva că facem ceva pentru el sau ea, atunci trebuie să și punem în aplicare. Ce se întâmplă cu promisiunile pe care ni le facem nouă?

Pe acestea de ce nu le respectăm?

Iată 7 promisiuni, pe care trebuie să ți le faci ție și să le respecți, orice ar fi!

1. Îmi voi asculta organismul și mintea, atunci când sunt stresat

Organismul nostru comunică, prin intermediul emoțiilor și al sentimentelor, așa că trebuie doar să îl ascultăm și să îi decodăm mesajele!

2.Voi zâmbi zilnic, chiar de două ori!

Ca să râzi mai mult, începe întâi cu un zâmbet, după care găsește un motiv pentru care poți transforma acel zâmbet în râs, în hohote de râs. O să vezi că este mai ușor decât pare. Pentru început poți folosi videoclipuri, nu contează sursa, importantă este cantitatea de râs pe care o savurezi zilnic.

3. Voi fi pozitiv

Indiferent ce ți s-ar întâmpla, nu uita să iei partea pozitivă a lucrurilor sau, partea plină a paharului! Viața nu este ușoară și nu va fi niciodată, însă fără pozitivism, nu o vom putea îmbrățișa.

4. Las trecutul în urmă, însă nu și lecțiile pe care le-am învățat

Trecutul este trecut și așa trebuie să rămână. Ești omul care ești astăzi tocmai datorită experiențelor din trecut, experiențe în care ai acționat așa cum ai considerat tu mai bine. Dacă credeai că altfel era mai bine să acționezi ai fi acționat altfel. Lasă trecutul acolo unde este, în trecut.

5. Voi trăi viața pe care mi-o doresc

Ai un vis, ai dorințe pe care vrei să le vezi transformându-se în realitate?

Atunci asumă-ți responsabilitatea pentru ele. Nu va veni nimeni cu ele în sacoșă să te roage să ți le dea gratis.

6. Îmi voi aminti că relațiile sunt trecătoare și că merită să îi iertăm pe cei din jur

Citește și: Cum să fii cel mai bun tu, în luna martie

Suntem oameni și uneori greșim, uneori facem lucrurile conduși de o emoție de moment și uneori îi rănim pe cei din jurul nostru. O mare eliberare simți atunci când ierți pe cineva care te-a rănit. E ca și cum te-ai elibera de o mare încărcătură pe care ai dus-o mult timp în spate. Dă-ți voie să-i ierți pe cei care te-au rănit și să te ierți pe ține.

7. Voi face orice pentru a-mi schimba viața

Nu suntem obișnuiți cu schimbările pentru că acestea ne scot din zona de confort. Totuși în afara zonei de confort se întâmplă magia. Flexibilitatea este cea care te ajută să iei în calcul schimbările. Trebuie doar să ai mintea deschisă și să accepți că o schimbare îți poate aduce mai mult bine în viață ta.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.