"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Comunicarea dintre parteneri? Preocupările comune? Viața sexuală activă? Să fie doar acestea secretele unei căsnicii invidiate?

Nu deveniți judecători

Viața în doi este lapte și miere până când unul dintre parteneri a greșit. Ce e de făcut atunci? Oamenii ideali nu există, așa că în orice relație va exista un risc. Pentru bine relației, spun specialiștii, este indicat ca partenerul să-și spună vina și să-și ceară scuze la timp. Mai mult de atât, răzbunarea între parteneri nu-și are locul. Iertarea aduce în schimb o restabilirea a relației.

Nu vă chinuiți dacă nu merge

Sunteți într-o căsnicie care pur și simplu nu mai merge? Sunteți în fața a două drumuri și nu știți pe care să mergeți: să vă chinuiți sau să găsiți un alt parterne. Relațiile bolnave nu vor funcționa așa cum trebuie, așa că o a doua șansă merită fiecare partener. Pentru cele mai multe persoane, a doua oară e cu bucurie.

PUBLICITATE

Petreceți cât mai mult timp împreună

A petrece timpul împreună într-o relație nu e egal cu a locui împreună în aceeași casă. Și de aici vin marile probleme. Dacă priviți cu atenție la televizor sau vorbiți la telefon în timp ce partenerul încearcă să vă spună ce vă doare, nu e deloc modul cel mai potrivit. S-ar putea ca la un moment dat, să se plictisească să ceară atenție. Și nu uitați că această atenție contează enorm de mult ca o relație să funcționeze așa cum trebuie. Iar dacă partenerul sau partenera își uită papucii în mijlocul camerei sau oglinda s-a stropit, nu faceți un caz din asta. E doar viața de familie de care trebuie să vă bucurați.

Citește aici sfaturile unui bărbat divorțat despre căsătorie. Află ce i-ar fi plăcut să știe din timp, ca să evite despărțirea!

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]