"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un sărut pe frunte poate fi extrem de puternic. Poate părea doar un gest adorabil, însă însemnătatea sa este una măiestruasă. Să fie oare pentru că acolo este situat cel de-al treilea ochi?

Ori de câte ori sărutăm pe cineva pe frunte, îi sărutăm de fapt cel de-al treilea ochi.

Poate că subiectul este dincolo de ceea ce am crezut noi ca fiind adevăr în acest gest. Putem vorbi chiar despre un gest mult mai intim, decât sărutul pe buze.

Cel de-al treilea ochi este poarta către adâncul firii tale, către adevăratele tale trăsături spirituale. Se găsește chiar în locul dintre sprâncene. Putem vorbi despre o prezență invizibilă, care continuă să existe și după ce corpul ne trece în neființă.

Sărutul pe frunte reprezintă iluminare și, în cazul în care nu știai, cel de-al treilea ochi este de fapt glanda pineală.

Sunt multe necunoscute despre această parte a corpului, însă în funcție de forma de cercetare și de abordare, putem ajunge să ne trezim spiritul, prin intermediul celui de-al treilea ochi sau al glandei pineale.

De fiecare dată când cineva te sărută pe frunte, de noapte bună, te ajută de fapt să dormi mai bine, să te simți în siguranță și să te relaxezi.

Ne putem întreba ce cunoștințe aveau antecesorii noștri despre aceasta temă, încât au ajuns să îl transpună și în modernism.

Citește și: 10 întrebări cu privire la glanda pineală care se adaugă la misterele spiritualității

Chiar dacă nu există multe persoane care să îți ofere un sărut pe frunte, acum că îi cunoști însemnătatea, o poți face chiar tu.

De asemenea, o sărutare pe frunte arată că ești o ființă importantă pentru partenerul tău, care dă dovadă de romantism. Un partener care te sărută pe frunte este un partener bun de păstrat pe viață, fiindcă pune dragostea mai presus de orice.

Deci, data viitoare când cineva te sărută pe frunte, gândește-te cât de multe sentimente îți poartă!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.