"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen + thirteen =

5 × 2 =

Eclipsele urmează mereu anumite cicluri şi, de obicei, apar în perechi. Aceste perechi includ eclipsa de Lună, care are loc la luna plină şi eclipsa de Soare, care are loc la luna nouă.

loading...

Perioada dintre aceste două perechi de eclipse este considerată ca fiind poarta eclipsei, fiind, de asemenea, o perioadă care de obicei durează cel puţin două săptămâni

Poarta eclipsei este şi cea mai puternică precum şi cea mai magică perioadă din an, doarece energia ambelor eclipse fuzionează, formând o legatură între o stare de conștiintă şi următoarea.

Eclipsele sunt în permanenţă puncte imense de dezvoltare, dar şi de trezire şi schimbare, astfel încât acest moment între perechi de două eclipse reprezintă și o perioadă de transformare şi reînnoire.

Există două tipuri diferite de porţi ale eclipsei, şi anume:

– prima este Poarta între eclipsa de Lună şi cea de Soare;
– cea de-a doua este Poarta între eclipsa de Soare şi cea de Lună.

Energia poate fi uşor diferită, în funcţie de ordinea eclipselor. Intensitatea porţii eclipsei va depinde, de asemenea, de intensitatea eclipselor, pe fiecare parte a acesteia.

Poarta eclipsei poate, de asemenea, purta o aromă uşor diferită, în funcţie şi de semnele astrologice ale eclipselor.

Porţile dintre o eclipsă de Lună şi o eclipsă de Soare

Atunci când păşeşti pe Poarta eclipsei dintre o eclipsă de Lun[ şi o eclipsă de Soare, există de obicei o teamă de eliberare şi de renunţare pentru a face loc noului.

Eclipsele de Lună pot scoate şi atrage anumite lucruri dintr-o persoană, precum extragerea gravitaţională a Lunii, care ajută la scoaterea anumitor lucruri care au fost adânc îngropate în aceasta.

Energia de „extragere” sau „scoatere” ajută la eliberarea lucrurilor care nu mai sunt utile unei persoane şi aduce la suprafaţă gânduri vechi, cât şi tipare şi convingeri care trebuie clarificate.

Pe măsură ce o persoană înaintează spre Poarta eclipsei, după o eclipsă de Lună, este mult mai probabil că s-ar putea simți consumată și letargică. De asemenea, ar putea simți nevoia de a merge în interior, precum și de a reflecta și petrece ceva timp pe cont propriu.

Adevăruri ascunse, precum sentimentele, pot ieşi, de asemenea, la suprafață și va fi nevoie să vă ocupaţi de răni vechi pe care le-aţi împins departe sau pe care le-aţi uitat.

Eclipsele de Lună ne provoacă întotdeauna să săpăm puţin mai adânc, precum și să împingem puţin mai departe, astfel încât să putem construi o mai bună conștientizare în jurul gândurilor și obiceiurilor noastre, iar acest lucru este ceva ce se intensifică pe măsură ce avansăm prin Poartă.

Eclipsele de Lună pot aduce finaluri, iar aceste finaluri se întâmplă, de obicei, în timpul perioadei de trecere prin Poarta în sine.

Pe măsură ce mergi mai aproape de eclipsa de Soare, va exista un sentiment de luminozitate, care va urma, de obicei, și s-ar putea chiar să începeţi să simţiţi spațiul creat în viața ta.

Finaizarea unei eclipse de Soare indică faptul că înainte de lună, totul o să se concentreze pe crearea de nou, precum și completarea acestui nou spațiu în viața dumneavoastră cu ceva care va fi mai pozitiv și armonizat.

De asemenea, indică faptul că lunile următoare vor fi pline de acțiune și energie, și că veţi fi sprijinit să avanseţi.

Poarta dintre eclipsa de Soare şi eclipsa de Lună

Atunci când se parcurge drumul către Poarta eclipsei situată între eclipsa de Soare şi cea deLună, energia poate fi uşor diferită.

În timp ce eclipsa de Lună extrage lucruri, eclipsele de Soare vor atrage lucruri în viaţa dumneavoastră şi vă vor ajuta să produceţi şi să vă orientaţi viaţa într-o direcţie nouă.

Privirea la o eclipsă de Soare este şi un semn care arată că trebuie să vă puneţi visurile în practică şi că trebuie să urmaţi ceea ce vă doriţi în viaţă.

Acesta este, de asemenea, şi un semn care vă arată că trebuie să faceţi acţiuni bazate pe energie în viaţa dumneavoastră precum şi să vă asiguraţi de faptul că vorbele se potrivesc cu acţiunile dumneavoastră.

Pe măsură ce vă deplasaţi către această Poartă de eclipsă, există de obicei un sentiment de susţinere în demararea a ceva nou, cât şi senzaţia de a fi ghidat pe măsură ce faceţi următorul pas.

Aceasta este, de asemenea, şi o perioadă cu energie ridicată şi este posibil să va simţiţi ca debordând de energie cât şi de inspiraţie în urma eclipsei de Soare.

Cu toate acestea, pe măsură ce vă apropiaţi de eclipsa de Lună, energia va începe să schimbe şi veţi începe să deveniţi conştient de ceea ce vă blochează în ceea ce priveşte abilitatea dumneavoastră de a avansa.

Citește și: Anul 2018 ne așteaptă cu cinci eclipse importante, trei de soare și două de lună! Când și unde vor fi vizibile?

De asemenea, puteţi avea parte de visurile şi planurile pe care le-aţi stabilit însă eclipsa de Lună vă va avertiza dacă există lucruri care nu au fost clarificate înainte să mergeţi înainte.

Finalizarea unei eclipse de Lună indică şi faptul că tema va fi aceea de a ajunge la ceea ce trebuie să fie eliminat şi ceea ce trebuie să rămână astfel ca visurile dumneavoastră să devină realitate.

Pentru a naviga prin acest lucru, în lunile care urmează este nevoie să analizaţi atent și să reflectaţi astfel încât să extrageţi şi să eliberaţi tot ceea ce vă blochează în ceea ce priveşte lucrurile care vă blochează să vă conduceţi viaţa pe care v-o doriţi.

Date referitoare la Porţile Eclipsei

Pentru 2018:

Poarta Eclipsei dintre eclipsa de Lună şi eclipsa de Soare
31 Ianuarie – 16 Februarie.

Poarta Eclipsei dintre eclipsa de Soare şi eclipsa de Lună
12 Iulie – 27 Iulie.

Poarta Eclipsei dintre eclipsa de Lună şi eclipsa de Soare
27 Iulie – 11 August.

Pentru 2019:

Poarta Eclipsei dintre eclipsa de Soare şi eclipsa de Lună
5 Ianuarie – 21 Ianuarie.

Poarta Eclipsei dintre eclipsa de Soare şi eclipsa de Lună
2 Iulie – 17 Iulie.

Pentru 2020:

Poarta Eclipsei dintre eclipsa de Soare şi eclipsa de Lună
26 Decembrie – 11 Ianuarie.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.