"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 + three =

five × 4 =

O veche vorbă din bătrâni spune că așa cum începi ziua, așa o vei avea. Cu alte cuvinte, dacă vreți să vă simțiți mereu plin de energie și bună dispoziție, luați în seamă sfaturile de mai jos. Veți constata că totul va lua o întorsătură incredibilă!

loading...

Mestecați ulei de cocos

Potrivit specialiștilor medicinii ayurvedice, pentru ca sănătatea organismului și mai ales a cavității bucale să fie îmbunătățită, e necesar ca în fiecare dimineață, când vă treziți să luați o lingură cu ulei de cocos sau de susan pe care să-l plimbați în gură timp de 20 de minute. Uleiul se aruncă ulterior și vă puteți spăla pe dinți.

Consumați cât mai multă apă caldă cu lămâie

Aveți o digestie dificilă? Nu apelați sub nici o formă la chimicale, ci beți în fiecare dimineață un pahar cu apă caldă cu lămâie. În timp veți vedea că pielea va reîntineri, ficatul va funcționa la capacitate maximă, iar oboseala va dispărea.

Faceți exerciții fizice

Nu trebuie să treacă nici o dimineață în care să nu faceți sport, pentru a elimina toxinele din organism. Specialiștii recomandă 40 de sărituri imediat ce v-ați trezit dar și dansul și gimnastica aerobică.

Ascultați muzică clasică

V-ați gândit vreodată să ascultați muzică clasică la primele ore ale zilei? Cu siguranță, nu. Însă ar trebui să o faceți, pentru că acordurile lui Mozart, de exemplu, reduc stresul și îmbunătesc capacitatea mentală. Unde mai puneți că vă crește și IQ-ul cu câteva puncte…

Citește aici de ce este bine să adaugi praf de ghimbir la cafeaua de dimineașă! 

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.