"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Potrivit specialiștilor, sursa tuturor problemelor este convingerea că nu suntem suficient de buni și că nu ne iubim destul de mult. Dacă am înceta să mai facem aceste lucruri, nu ne-am mai critica, nu ne-am mai considera incapabili și vom reuși să ne îndeplinim misiunea pentru care am venit pe pământ.

Alungați gândurile negre!

Un alt pas important pe care trebuie să îl facem este să încetăm să ne terorizăm cu gândurile negre și situațiile negative. Scenariile nu au nici un rost dacă vrem să ne trăim viața frumos.

Fiți răbdători!

Sunteți tot timpul pe fugă și vreți să faceți cât mai multe lucruri? Nu vă plângeți atunci că nimic nu merge cum ați dori! Învățați să aveți răbdare! E o soluție demnă de luat în seamă atunci când vrei să câștigi! Mai mult, fiți buni cu voi înșivă și asta înseamnă în primul rând să încetați să vă învinuiți și să vă autopedepsiți.

PUBLICITATE

Lăudați-vă!

Nu așteptați ca cineva să vă vadă adevăratele calități, ci lăudați-vă singuri! Mai ales când începeți să faceți lucruri noi. Iar dacă aveți nevoie de ajutor, cereți! Nu cei slabi pot cere ajutorul cuiva, ci oamenii puternici.

Aveți grijă de corpul dumneavoastră!

Un alt instrument folositor pentru a vă schimba viața în bine este să începeți să râdeți. Glumiți ori de câte ori aveți ocazia, vizionați filme de comedie și scăpați astfel de stres. Nu în ultimul rând, aveți grijă de corpul dumneavoastră, mâncați sănătos, faceți sport și încercați pe cât posibil să nu țineți diete, pentru că este un mijloc de pedepsire al organismului. Acceptați-vă și atunci veți fi acceptați de toți cei din jur.

Vezi aici ce trebuie să păstrezi și ce trebuie să arunci din casă, pentru a avea doar energii pozitive?

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]