"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pentru orice credincios, luna martie este considerată cea mai periculoasă din an, momentul în care vrăjile și magia având cel mai mare efect. Iată ce trebuie să faceți pentru a ține departe răul de casa și familia dumneavoastră.

Purtați lenjeria intima pe dos

Potrivit tradiției, în luna martie casa și curtea trebuie unse, până în cel mai ascuns ungher cu usturoi pentru alungarea celui rău și nici vitele nu trebuie uitate.

Din bătrâni se spune că pentru a ține răul deoparte, lenjeria intimă e bine să fie purtată pe dos. În fiecare dimineață, spun bătrânii, credinciosul trebuie să bea agheasmă pentru a fi feri de vrăji și farmece necurate.

PUBLICITATE

Rugați-vă în fiecare dimineață!

Tot bătrânii spun că pentru alungarea farmecelor, rugăciunea de dimineață trebuie spusă cu sfințenie. Nu în ultimul rând, credincioșii afirmă că sfeștania făcută în casă în luna martie alungă paguba, spală păcatele și aduce bunăstare în familie.

Înainte de sfeștenie însă, toți membrii casei trebuie să țină post și să se spovedească. Mai mult, trebuie să se ferească de ceartă sau de orice alte rele care împing la păcat.

Înainte ca preotul să intre în casă, în locuință se face curățenie și se deschid larg toate ușile camerelor. De asemenea, pe masă trebuie așezat un bol cu apă, un mănunchi cu busuioc, două lumânări, tămâie, o pâine, un păhărel cu vin, un prosop și un pomelnic cu membrii familiei.

PUBLICITATE

Citește aici cum să-ți cureți casa de energiile negative!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]