"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 + eighteen =

four × 5 =

Coșurile vor să vă strice ziua? Nu știți ce să faceți ca să scăpați de această surpriză neplăcută? Usturoiul rezolvă problema în timp record!

loading...

Tamponați fața și cu suc de mentă

Când coșurile își fac de cap, nu trebuie decât să tăiați câteva felii de usturoi cu care să masați zonele afectate. Lăsați să acționeze câteva minute pentru a-şi face efectul. Tot pentru tenul cu acnee sunt de mare ajutor și frunzele de căpşuni.

Fierbeți frunzele și ulterior stați cu fața deasupra vasului pentru ca vaporii să cureţe pielea. Este recomandat ca tratamentul să se facă timp de câteva zile, până ce coşurile vor începe să dispară şi să nu dureze mai mult de zece minute. Excelent în tratarea acneei este şi sucul de mentă.

Persoanele cu probleme îşi vor tampona zonele afectate în fiecare seară înainte de culcare cu suc de mentă, care va fi lăsat să acţioneze peste noapte.

Consumați salată verde și ridichi din belșug

Persoanele care au probleme cu acneea trebuie să aibă și o alimentație bogată în fructe de legume. Se recomandă salate de țelină, salată verde, ridichi, struguri negri, nuci, alune, soia, muguri de soia, uleiul de măsline și de sâmburi de struguri, care au un rol extrem de important în stoparea producția de sebum.

Eliminați din alimentație condimentele și înlocuiți zahărul alb cu mierea.

Citește aici ldespre legătura dintre poziția acneei pe corp și bolile organismului!

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.