"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × 3 =

14 + 8 =

Cu toții ascundem ceva de cei din jur, poate pentru că ne este frică să nu fim judecați sau poate că nu vrem să ni se afle slăbiciunile. Indiferent cum ar fi situația, cu toții purtăm o mască la un moment dat…

Găsește-ți masca și află ce ascunzi și ce fel de om ești cu adevărat!

Dacă ai ales masca numărul #1

Ești genul de persoană care își ascunde ideile. Îți este teamă ca cineva să nu îți pună propria idee în aplicare, înainte ca tu să o faci. Ideile înseamnă mult pentru tine și le păzești cu orice preț.

Dacă ai ales masca numărul #2

Tu îți ascunzi emoțiile de cei din jur. Afișezi o imagine rece, de neînduplecat, de teamă ca cei din jur să nu te răneacă. Probabil că ai fost rănit de câteva ori.

Dacă ai ales masca numărul #3

Îți ascunzi punctul de vedere legat de cei din jur. Îți dai seama că cineva nu se comportă așa cum ar trebui, însă nu vrei să o spui. Încearcă totuși, să fii mai sincer.

Dacă ai ales masca numărul #4

Ești genul de persoană care își ascunde obsesiile. Îți este teamă ca nu cumva cei din jur să te judece pentru modul în care îți conduci viața.

Dacă ai ales masca numărul #5

Nu ai spune niciodată celor din jur cât de mult suferi. Ești rănit și ai mai fost rănit, însă nu ai de gând să spui nimănui prin ceea ce treci, crezi că poți rezolva singur totul.

Dacă ai ales masca numărul #6

Ascunzi mereu iubirea pe care o porți. Iubirea reprezintă un subiect special pentru tine, însă preferi să o păstrezi secretă, altfel te gândești că ar putea dispărea.

Dacă ai ales masca numărul #7

Îți ascunzi patosul cu care faci anumite lucruri. Nu dezvălui nimănui planurile pe care le ai, până nu le duci la îndeplinire.

Dacă ai ales masca numărul #8

Ești o fire pasională și de neînduplecat, însă nu vrei ca toți cei din jur să știe asta. Preferi să ții aceste aspecte doar pentru tine.

Dacă ai ales masca numărul #9

Nu ai timp de nonsensuri, așa că preferi să nu le spui oamenilor în față ceea ce crezi despre ei. Zâmbești și mergi mai departe.

Dacă ai ales masca numărul #10

Ești genul de om ciudat, conștientizezi acest lucru și vrei să ții acest aspect departe de cei din jur. Te temi să nu fi judecat.

Dacă ai ales masca numărul #11

Ești o fire simplă și, de multe ori, ai impresia că societatea a devenit atât de complexă încât nu te-ar putea accepta. Acesta este motivul pentru care îți ascunzi părerile.

Dacă ai ales masca numărul #12

Tu îți ascunzi valorile de cei din jur și înclinația religioasă. Ești genul de persoană fericită, însă te destăinui doar acelor persoane care reprezintă ceva cu adevărat pentru tine. Porți această mască atunci când ieși în societate.

Încearcă aici și un alt test interesant!

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.