"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − one =

thirteen − six =

Dragobetele reprezintă întotdeauna un motiv de sărbătorire a dragostei…

loading...

Așadar, alegerea unei inimioare din poza de mai sus poate spune multe despre dragostea pe care o porți persoanei de lângă tine și vei afla cum va decurge această zi a dragostei pentru tine!

1. Roz

Dacă ai ales roz, atunci vei avea o zi drăguţă şi afectuoasă alături de persoana iubită. Poţi merge la o cină romantică, la un film sau la o întâlnire specială.

Ziua se va baza mai mult pe legătura emoţională şi mai puţin pe cea fizică, aşa că s-ar putea să te reîndrăgostești de partenerul tău.

2. Verde

Este posibil să nu ai o zi a dragostei perfectă. Poţi ajunge să petreci ziua singur, invidiindu-i pe cei îndrăgostiți. Ai mare grijă, căci invidia îți poate acapara inima.

3. Galben

Vei avea o zi afectivă şi relaxantă. Îţi vei petrece ziua cu cel iubit, acasă. Vă place să petreceţi timp împreună într-un spaţiu confortabil şi să evitaţi mulţimea.

4. Negru

Este posibil să te confrunți cu probleme în această zi. O mică ceartă cu partenerul se întrevede și, tot ceea ce ai planificat se va duce de râpă. 

5. Alb

Ai multe şanse ca în această zi să înţelegi cât este de pură dragostea. Se vor întâmpla lucruri care te vor face să realizezi cât de mult vă iubiţi şi cât de mult însemnaţi unul pentru altul.

6. Roşu

Dacă aceasta este alegera ta, atunci vei avea parte de o zi plină de pasiune. Vei realiza cât de tare te atrage partenerul şi cât de mult vă doriţi unul pe celălalt. Va fi o zi plină de pasiune şi emoţie.

7. Maro

Îți vei petrece ziua apreciind prezența partenerului în viața ta. veți discuta despre cât de mult au evoluat sentimentele și veți realiza că și unul, și celălalt ați găsit iubirea perfectă.

8. Mov 

Ziua va fi plină de aventuri. Vei descoperi lucruri noi despre partener şi vei găsi calităţi ascunse. Dragostea voastră va înflori la gândul acestor noi descoperiri. 

9. Albastru

Vei avea o zi simplă, dar minunată. Vei descoperi că dragostea voastră este vastă. Aşa cum oceanul albastru este adânc, şi dragostea voastră este la fel.

Dragostea pe care v-o purtați este copleşitoare, uneori, iar această realizare va fi cel mai dulce lucru care vi se va întâmpla!

10. Portocaliu

Ziua va fi una distractivă, spontană şi tumultoasă. Te vei descotorosi de toate planurile vechi şi vei face totul spontan. Atâta timp cât petreceţi timpul împreună, veţi fi mulţumiţi să luați decizii de moment.

Citește aici de ce Iubirea nu este întotdeauna suficientă. Iată care sunt alte 5 lucruri pe care o relație de succes ar trebui să le conțină!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.