"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × 5 =

two × 3 =

Cu siguranță multă lume se va întreba ce legătură are congelatorul cu îmbrăcămintea sau încălțămintea noastră. Una foarte strânsă, am putea spune, fiindu-ne de mare ajutor pentru a ne întreține garderoba.

Face dresurile mai puternice

Întotdeauna aveți probleme cu dresurile care, ca un făcut, atunci când le îmbrăcați, se rup imediat? Nu veți mai trece printr-o asemenea situație dacă le veți introduce în congelator, întrucât vor deveni mai puternice și se vor rupe mult mai greu.

Dacă aveți pulovere de lână care după spălare și-au modificat forma și textura, nu stați pe gânduri, puneți-le într-o pungă de plastic și dați-le la congelator. La fel puteți proceda și cu blugii și astfel toate hainele vor căpăta miros de prospețime. Ba mai mult, veți scăpa și de bacterii.

Cea mai bună metodă de a lărgi pantofii

Ori de câte ori aveți ghinionul să vă așezați pe o gumă de mestecat, nu trebuie să vă chinuiți ore întregi ca să o dezlipiți de pe obiectul de îmbrăcăminte. E de ajuns să puneți pantalonii în congelator și să îi țineți 12 ore. După ce i-ați scos, guma de mestecat va fi întărită și astfel o veți putea îndepărta foarte repede.

De asemenea, puteți lărgi tot cu ajutorul congelatorului o pereche de pantofi noi, care vă strâng. Tot ce trebuie să faceți este să puneți în fiecare pantofi o pungă plină cu apă, apoi să introduceți încălțămintea într-o altă pungă închisă ermetic și să o lăsați la congelator pentru 24 de ore. Efectul este garantat!

Citește aici 20 de trucuri grozave pentru casă folosind soluții simple și instrumente banale

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.