"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 + sixteen =

3 × 4 =

Indiferent unde ar fi localizate, tradiția spune că semnele din naștere sunt indicii ale caracterului pe care îl va avea persoana respectivă sau a destinului. Pe de altă parte, o altă interpretare populară consideră semnele din naștere ca fiind mărci rămase din viețile anterioare.

Un semn pe mâna dreaptă prezice succesul

Potrivit tradiției, dacă o fetiță s-a născut cu un semn din naștere pe bărbie, înseamnă că va avea parte în viață de mari bogății, dar și de succes pe toate planurile. Tot realizări financiare va avea și băiatul care vine pe lume cu un semn din naștere pe partea dreaptă a corpului.

De asemenea, succes vor avea și cei care au un semn pe mâna dreaptă. În schimb, un semn din naștere pe abdomen poate fi în timp dovada unei mari lăcomii iar unul pe mâna stângă se spune că aduce celui care îl poartă dificultăți financiare.

Cine s-a născut cu un semn pe piciorul drept va călători mult în viață, iar celui care îl are pe piciorul stâng i se prezice o carieră extraordinară.

Semnificația culorii alunițelor

În ceea ce privește alunițele, se crede că cei născuți cu alunițele deschise la culoare vor fi oameni cu mult succes în viață, în schimb alunițele negre indică că persoana va avea de înfruntat multe greutăți în viață.

Alunița pe obraz indică o persoană căreia îi va plăcea să studieze mult, cea pe bărbie este caracteristica oamenilor plini de afecțiune, iar alunița situată pe colțul exterior al ochiului înseamnă o persoană cinstită, de mare încredere. Dacă vreți să aveți un prieten sincer, ar fi bine să-l alegeți pe cel care are o aluniță pe nas.

Citește aici și despre Persoanele cu alunițe între sprâncene… Sunt considerate aducătoare de bogăție materială. Tu ești una dintre ele?

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.