"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − 12 =

2 + thirteen =

Femeia Leu este, în general, caracterizată de o trăsătură care o face foarte ușor de recunoscut, mai ales dacă se află într-o mulțime. Explicația este simplă: este acea doamnă sau domnișoară care atrage privirile tuturor bărbaților.

loading...

Anul 2018 se anunță unul plin de reușite pe plan profesional, unul complet și din punct de vedere emoțional, atunci când vine vorba despre femeia Leu.

2018 este un an în care trebuie să îndrăznești să ieși din zona de confort dacă nu ai făcut-o până acum. Personalitatea ta va trebui să se schimbe puțin pentru a se adapta circumstanțelor din 2018. Acest lucru te-ar putea ajuta la construirea caracterului și a unei personalități mult mai profunde.

Lunile de primăvară vor aduce schimbări la nivel personal, iar tu te vei simți deja în largul tău.

Anul acesta îți va aduce multe motive de bucurie, dearece relația cu persoanele din jur, rude, prieteni sau colegi de muncă va evolua în mod calitativ.

Anul acesta vei învăța să asculți, să lași de la tine și să treci peste probleme fără nervi sau agitație gratuită. Îți vei tria oamenii din viață și îi vei păstra doar pe cei de calitate.

Femeile Leu, născute în luna iulie, au toate șansele să își mute reședința chiar și în altă țară.

Citește aici horoscopul anului 2018 pentru toate zodiile!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.