"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Stergeți des oglinzile din casă, deoarece prin acestea iese energia negativă!

Casa fiecăruia dintre noi trebuie să fie locul în care să ne simțim relaxați, să ne eliberăm de toate tensiunile acumulate peste zi. Doar că de multe ori tocmai acest spațiu devine unul stresant, iar locuința devine un loc plin de energii negative de unde am vrea să fugim cât mai repede. În aceste momente, trebuie să luați urgent măsuri!

Forțele necurate, atrase de mizeria din locuință

Vi s-a întâmplat de multe ori, din cauza oboselii să lăsați peste noapte vasele nespălate sau chiar coșul de gunoi plin? Ca să nu mai vorbim de resturi de mâncare pe masă? Ar fi bine să nu mai faceți acest lucru, pentru că forțele necurate sunt atrase de o casă unde e mizerie și, odată instalate, vor tulbura echilibrul energetic al dumneavoastră.

De aceea, aveți mare grijă ca locuința dumneavoastră să fie mereu curată. În plus, o atenție deosebită trebuie acordată și oglinzilor din casă, care trebuie mereu șterse, pentru că prin acestea se spune că iese energia negativă.

PUBLICITATE

Mobilierul se poate comporta ca un vampir

V-ați hotărât să vă schimbați mobila? Atunci aveți grijă să nu puneți în dormitor vreun obiect realizat din plop tremurător, ulm, salcie sau stejar sau ceva de culoare neagră. Mobila se va transforma într-un adevărat vampir care vă va fura toată energia, iar dimineața vă veți trezi nervoși și cu mari dureri de cap.

Aspiratoare de energie sunt și statuetele și bibelourile din os, coarnele de cerbi așezate pe pereți sau blana de urs de pe podea. Pentru a înlătura energia negativă din casă este recomandat să faceți focul în sobă sau în șemineu, măcar odată pe săptămână.

Vezi aici de ce este bine să arzi măcar una dintre aceste 10 plante în casă!

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]