"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × four =

two × five =

Specialiștii ne recomandă să consumăm fructe și legume din belșug. E foarte adevărat că privite pe rafturile din supermarket acestea sunt mai mult decât îmbietoare, însă de cele mai multe ori frumusețea lor provine de la faptul că sunt impregnate sau injectate cu pesticide.

loading...

Cum distrugem bacteriile de pe suprafața legumelor și fructelor? Apelând la banalul bicarbonat de sodiu.

Biopesticid de excepție!

Potrivit specialiștilor, în topul celor mai „otrăvite” fructe și legume se numără merele, țelina, căpșunile, piersicile, spanacul, cartofii și salata verde.

În același timp se crede că cele mai pure sunt ceapa, porumul, ananasul, vinetele, pepenele galben și ciupercile.

Mulți ar crede că fructele și legumele organice nu ar trebui curățate întrucât sunt produse cultivate în mod tradițional. Doar că situația nu stă deloc așa. Deoarece sunt cultivate cu agenți naturali de ameliorare a solului și îngrășăminte precum gunoiul de grajd, făină de oase și viermi, există o șansă destul de mare ca alte lucruri pe lângă pesticide și substanțe chimice să se ascundă pe suprafața acestora.

Cel mai bun pesticid în acest moment care inhibă creșterea bacteriilor rămâne bicarbonatul de sodiu.

Rețeta este extrem de simplă dar eficientă 100%: amestecați câteva linguri cu bicarbonat de sodiu cu două cești cu apă. Turnați preparatul într-un vas și spălați legumele și fructele, utilizând peria de frecat. Ulterior, clătiți orice rest de bicarbonat cu apă.

Atenție!

Chiar dacă la legumele și fructe cu pesticide problemele de sănătate nu apar imediat, în timp consumatorul se poate îmbolnăvi de ficat, tiroidă sau chiar diferite tipuri de cancer.

Faceți următorul test, turnați apă fiartă peste un măr cumpărat din supermarket! Vedeți aici ce se poate întâmpla!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.