"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Credeți că doar blestemele pot avea un impact incredibil asupra vieții?

loading...

Specialiștii în paranormal susțin că nu e nevoie ca un blestem să fie trimis asupra cuiva, este de ajuns să rostim cuvinte urâte, rele despre noi înșine și vom vedea cu proprii ochi ce putere incredibilă pot avea.

Nu spuneți niciodată nu mai vreau să trăiesc, nimic nu-mi iese…

Astfel, efecte de blestem au și simplele cuvinte rostite la nervi sau durere: „nu mai vreau să trăiesc”, „am obosit să cred că se va mai rezolva ceva,”, „nimic nu-mi iese”, „nu mai are nici un rost”.

În altă ordine de idei, blestemele pot fi împărţite în două mari categorii şi anume: cele de neam, preluate de la o generaţie la alta, şi cele personale, dobândite în timpul vieții.

Blestemele pot afecta viaţa socială, astfel apar situaţiile în care cu foarte mare greutate se găsește un partener. De asemenea, blestemele pot afecta relațiile de cuplu, pot apărea neînţelegeri în familie, probleme sexuale, de comunicare, legate de bani certuri fără reale motive, despărţiri inexplicabile sau dispariţia bruscă a iubirii dintre parteneri.

Blestemele se pot manifesta şi în sănătatea omului, determinând apariţia anumitor boli.

Citește aici rugăciunea părintelui Argatu de dezlegare a oricărui blestem sau vrajă!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.