"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Există tot soiul de tehnici, pentru curățarea energiilor, însă cheia constă în alegerea celei care îți priește cel mai bine.

Chiar dacă îți poate părea destul de ciudat termenul de „curățarea energiei”, îți spun că ai nevoie de ea, pentru a putea trăi viața pe care ți-o dorești.

Anumite evenimente astronomice, cum ar fi eclipsa de lună din data de 31 ianuarie, pot reprezenta momentul propice unei astfel de curățiri.

PUBLICITATE

Să ne pregătim pentru curățarea energiei

Da, este nevoie de un ritual, pentru a practica această curățire și, primul pas este acela de a medita.

Există o șansă foarte mare să obți rezultatul dorit, dacă implici toate cele patru elemente energetice: Pământul, Apa, Focul și Aerul.

Chiar dacă uneori elimini energia negativă din viața ta, fără să conștientizezi asta, vei obține rezultate și mai bune urmând tehnicile noastre, chiar în timpul eclipsei.

PUBLICITATE

Sarea și cristalele reprezintă elemente specifice ale Pământului, în timp ce apa curăță energia negativă, chiar în timpul unui duș. Respirația controlată te ajută să te încarci cu energie pozitivă, iar focul purifică, deci te poți ajuta de lumânări.

Folosește o lumânare din ceară

O lumânare aprinsă, din ceară, poate simboliza chiar și cele patru elemente menționate anterior.

Lumânările din ceară au un efect mult mai bun, decât cele din parafină și, este o variantă naturală!

PUBLICITATE

Curățarea energiei

După ce te-ai pregătit de curățare, aprinde o lumânare și așaz-o în fața ta! Poartă o conversație cu ea și cere-i să te ajute să elimini energia negativă. Poate părea nebunesc, însă astfel vei încărca lumânare cu cuvintele tale.

În momentul în care aprinzi lumânarea, deja ai început ritualul de curățire. Focul lumânării elimină energiile negative din calea ta, astfel îți vei curăța și energia din casă.

Lumânarea poate fi aprinsă chiar din momentul în care începi să meditezi, astfel anxietatea va dispărea și se va instaura starea de relaxare.

PUBLICITATE

Poți opta și pentru lumânări colorate, deoarece fiecare culoare poate reprezenta altceva și te poate ajuta să cureți mai multe tipuri de energii.

Lumânările albastre sunt bune de utilizat în meditație, vindecare, sinceritate, obținerea adevărului, influențarea fidelității și a loialității, aducerea păcii interioare și pentru cunoștință și înțelepciune.

Lumânările maro pot fi folosite în comunicarea cu spiritele naturii și pentru a te centra și ”a te pune pe picioare”.

PUBLICITATE

Lumânările verzi sunt folosite în dobândirea abundenței, începuturi, dezvoltare, fertilitate, vindecare, succes, noroc, armonie și influențarea generozității.

Lumânările portocalii sunt folosite pentru creativitate.

Lumânările roșii sunt folosite pentru energie, vitalitate și a gratificării trupești.

PUBLICITATE

Citește și: Eclipsa de lună din 31 ianuarie… Un fenomen rar care nu s-a mai petrecut de 150 de ani!

Lumânările violete/mov sunt folosite pentru sporirea abilităților psihice, pentru înțelepciune, vindecare, succes în afaceri și pentru influențarea oamenilor aflați la putere.

Lumânările galbene sunt folosite pentru trecerea examenelor, creșterea inteligenței și a intelectului.

PUBLICITATE

Lumânările albe sunt pentru curățare, puritate și inocență.

Sper ca articolul de astăzi să îți fie de ajutor și să îți poți curăța energia, mai ales în această zi importantă cum este cea din 31 ianuarie.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]