"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × five =

nineteen − 12 =

Sunteți căsătorită de curând sau de ani buni și v-ați propus să vă păstrați bărbatul ales, să fiți cea cu care el dorește să trăiască o viață frumoasă. Altfel spus, să fiți soția lui ideală. Femeia vieții sale.

Vă întrebați ce ar trebui să faceți ca să nu-l pierdeți într-o bună zi, fără să cunoașteți motivele reale, după care să intrați într-o lungă și grea suferință.

Cred că sfaturile de mai jos pot să vă fie ca un reper, chiar dacă ori de căte ori am abordat subiecte ce se referă la viața de cuplu am precizat că nu există rețete.

Nu încercați să vă schimbați, să jucați teatru

Ați știut să-l cuceriți așa cum sunteți, naturală. Bărbaților le place naturalețea. Nu încercați să jucați teatru, fiindcă ei vor simți imediat acest lucru. Jucați cartea onestității încă de la început și lăsați-vă bărbatul să vă aprecieze pentru ceea ce sunteți cu adevărat.

Bărbații nu sunt în căutarea unei femei tip păpușa Barbie, ci a unei femei autentice. Nu-i demonstrați că sunteți femeia de pe piedestal la care greu se poate ajunge.

Nu vă pierdeți capul

Un bărbat nu așteaptă mereu tot felul de atenții. Este suficient să găsiți ceva care să-i facă multă plăcere.

Nu vă pierdeți timpul punându-i multe întrebări cum să-l satisfaceți câci s-ar putea să aibă efect contrar și ar fi păcat.

Încercați să aflați ce gândește, ce dorințe comune aveți, dar aveți grijă și de voi. Consacrați-vă timp liber, regăsiți-vă.

Dar cum stii dacă ești sau nu femeia ideală

Să știți că nu toți bărbații au aceleași așteptări de la o femeie, nu sunt programați pentru a se îndrepta spre aceeași femeie. Gusturile diferă. Nu există o rețetă magică, calitățile nu se cumpără, ele sunt înnăscute.

Se știe că farmecul este important, este prima impresie, este acel ceva la care niciun bărbat nu rezistă. Dar nu este suficient pentru bărbații care doresc lucruri mult mai serioase.

Femeie ideală trebuie să fie plină de căldură. Rețineți! Mulți bărbați au și ei aceeași caracteristică deși nu vor să o arate lumii întregi.

Un bărbat îndrăgostit va onora acest “cadou” prin cuvinte și gesturi tandre.

O femeie ideală nu este perfectă, ea nu se va sacrifica pentru bărbatul său pentru a-i arăta căt de mult îl iubește, excepție făcănd cazurile legate de boală, de susținerea moralului.

Totul se va derula normal. Ea va profita de viață, se va vedea în continuare, în limita normalului, cu prietenele, va face lucruri neprevăzute, evitând să se închidă într-o tristă rutină alături de omul său.

Citește aici despre cele 9 semne că ai întâlnit bărbatul viselor tale!

Un articol de Ileana Mlădinoiu

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.