"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Între rănile sufletului și receptarea informației există o strânsă legătură. Așa se face că, dacă nu știm să controlăm respingerea, abandonul, umilirea, trădarea sau nedreptatea, ajung să ne guverneze viața.

Abandonul ne face să plângem din ce în ce mai des

Oamenii de știință afirmă că în cazul în care suntem respinși, devenim incorenți în exprimare, ne pierdem din putere și nu mai reușim să fim înțeleși.

Mai mult, intrăm în panică, începem să ne simțim din ce în ce mai amenințați, nu îl putem privi pe celălalt în ochi și chiar ajungem să ne facem scenarii mentale.

PUBLICITATE

Cât privește abandonul, acesta ne face să plângem  din orice iar cei din jur încep ușor, ușor, să se distanțeze de noi. Mai mult, la orice întâlnire cu cineva preluăm discuția, prezentând marile probleme ale vieții noastre.

Trădarea naște frică

Cei mai mulți oameni care au văzut pe propria piele ce înseamnă umilirea reușiți să nu mai lăsați pe nimeni din anturajul dumneavoastră să vorbească despre ceea ce simte și întoarceți mereu discuția în favoarea dumneavoastră, lucru deloc plăcut pentru orice interlocutor.

Mai mult ca orice, trădarea naște frică și, drept urmare, veți dori să aveți dreptate cu orice preț, vorbiți repede și cu tonul ridicat, crezând că doar astfel veți putea fi înțeleși.

PUBLICITATE

Orice persoană care a fost nedreptățită, va fi atentă să critice extrem de ușor și să nu fie atentă la nimic din jur decât la propriile scenarii.

Iertați și eliberați-vă

Ce de făcut în astfel de cazuri? Cel mai important lucru pe care-l poate face o persoană: să ierte și astfel se va elibera de tot răul.

Și să se roage Mântuitorului nu pentru a cere ceva, ci pentru că astfel mintea sa se va liniște și pacea va coborî în sufletul și inima sa. Schimbarea pleacă din fiecare dintre noi iar ziua de mâine depinde de ceea ce facem în prezent.

PUBLICITATE

Vezi aici Cum să folosești salvie pentru a elimina energiile negative din casă!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]