"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen − 9 =

sixteen − 7 =

Ne naștem într-o lume în care ni se spune ce ar trebui să iubim. În copilărie, avem visuri mărețe, apoi la maturitate ni se plantează tot soiul de gândiri, în subconștient, asupra modului în care ar trebui să ne trăim viața.

loading...

Imaginează-ți cum e să ți se spună, atunci când ești copil și doar ce descoperi lumea, să fii mai realist și că nu există destui bani pentru a-ți îndeplini visurile.

Trebuie să îți spun că Universului nu prea îi plac subiectele cu referire materială, așa că ar trebui să comunici cu el prin intermediul unor teme mai academice precum ce te-a făcut să îți placă arta sau care sunt visurile tale cu adevărat.

Dacă ți se implementează un oarecare model după care trebuie să te ghidezi în viață, ajungi să dezvolți, în subconștient, o viață paralelă, care nu te reprezintă și astfel devine imposibil să faci ceva ce iubești cu adevărat.

Atunci când întrebi o persoană care îi sunt pasiunile, va ști imediat să îți dea răspunsul, însă subconștientul îi este încărcat de ceea ce au învățat-o cei din jur ca fiind cu adevărat o pasiune și astfel îți va da impresia că nu se bucură cu adevărat de viață.

Confuzia, senzația că ești pierdut sau depresia izvorăsc din faptul că ești condus de gândurile altora.

Întreaga viață are un scop în sine, așa că ai dreptul să ți-o trăiești așa cum vrei. Ai venit pe Pământ cu un motiv.

Nu ai apărut dintr-un accident, scopul tău în viață este mai măreț decât ai crede. Gândește-te că nu te mai întorci niciodată, așa că ai o ocazie unică să trăiești, ce faci cu viața ta?

Aceasta este realitatea, trăim o singură dată!

Ai mai multă putere decât ai fi crezut vreodată. Ai încredere în tine și în inima ta și nu opta să faci ceea ce îți spun alții că ar fi bine.

Poți urma acești pași pentru a începe chiar acum să îți trăiești viața și să îți afli scopul pe Pământ:

1. Scapă de limitări

Află ce anume te trage înapoi. Acceptă acest lucru și fii gata să te transformi.

2. Curajul

Fixează-ți țeluri și încearcă să ieși din zona de confort.

3. Dezvoltă-ți încrederea și creează legături

Fă asta cu oameni care nu te fac să crezi în propriile lor idealuri, ci în ale tale.

Citește și: Cele mai mari 12 secrete ale lumii, uitate de omenire!

4. Implică-te

Nu ceda la primul eșec și nu uita că eșecul este o primă cale spre succes. Trebuie să învățăm din propriile lecții, pentru a putea merge mai departe.

“Nu ne putem rezolva problemele abordându-le în modul în care le-am creat!” – Albert Einstein

Repetă acești pași până când ai să înțelegi că viața ta stă în mâinile tale! Momentul în care începi să crezi cu adevărat în pasiunile tale este și momentul în care înțelegi care îți este menirea pe această lume.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.