"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − 1 =

2 + thirteen =

Știați că grupa sanguină ne determină personalitatea, inclusiv la volan?

loading...

Dacă vă cunoașteți grupa sanguină, citiți în rândurile de mai jos ce fel de șoferi sunteți!

Conducătorii cu grupa ”0” sunt emotivi

Bunăvoința îi face pe șoferii care au grupa sanguină 0 să fie deosebit de flexibili și să acționeze cu diplomație în orice situație. În trafic, persoanele cu grupa sanguină 0 sunt extrem de atente, extrem de concentrate, dar totuși emotive și mereu în defensivă. Se remarcă prin faptul că întotdeauna conduc cu mare atenție, fără să riște nimic, respectând întotdeauna regulile de circulație și foarte rar sunt implicate în incidente în trafic.

Şoferii cu grupa sanguină ”A”, agresivi şi rebeli

Stilul de a șofa al celor care au grupa sanguină A este unul sportiv, dar totodată agresiv și rebel în trafic, ba chiar agitat, plin de aroganță și uneori chiar violent. Se pare că sunt șoferii care riscă cel mai mult în trafic și nu fac casă bună cu respectarea regulilor de circulație.

Persoanele cu grupa ”B” se enervează dacă stau mult în trafic

În ceea ce le privește pe persoanele care au grupa sanguină B, acestea sunt foarte ambițioase dar la fel de autoritare, care reușesc mereu să se afirme dând dovadă de mult curaj. În trafic, aceștia sunt impulsivi, se enervează ușor în trafic și pot oricând să vă intre în față pentru că mereu par să se grăbească.

Șoferii cu grupa ”AB”, cei mai cuminți în trafic!

Ultim categorie, cea a șoferilor care au grupa sanguină AB pare să fie modelul conducătorilor auto. Deși pot trece brusc de la calm la impulsibvitate, totdeauna reușesc să mascheze acest lucru și să-ți nervii sub control, de aceea sunt considerați șoferii model. Sunt extrem de calculați și prudenți, conduc preventiv și sunt responsabili.

Citește aici Ce îi face atât de speciali pe oamenii cu grupa sanguină O?

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.