"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 + 16 =

2 × one =

Oamenii ar trebui să aibă încredere în propriul instinct, mai ales atunci când vine vorba de încrederea acordată celor din jur.

loading...

Acestea fiind spuse, să vedem care sunt cele 7 persoane în care nu trebuie să ai încredere:

Bârfitorul

Prima persoană de pe listă este bârfitorul. Din fericire, acesta este ușor de identificat, deoarece nu se poate controla. Spune-i în față că preferi să nu discuți despre nimeni, care nu este de față.

Prietenul fezabil

Acesta este cel mai greu tip de depistat. El se comportă asemeni unui adevărat conducător și, te jignește cu zâmbetul pe față. Nu uita totuși că nu prea te poți baza pe el în situații limită.

Judecătorul

Acest prieten nu se va bucura niciodată pentru binele tău, însă ori de câte ori are ocazia te critică și îți spune cum ar rezolva el problema.

Cel care își dorește să urce în clasa socială

Acest tip poate fi ușor de observat, căci se folosește de orice tertip pentru a urca pe scara socială. Arată întotdeauna bine, are un vocabular curat și nu se va sfii să te folosească drept praf de tun. Ai mare grijă!

Cel care promite mereu

El are intenții bune și, îți promite vrute și nevrute, doar pentru a se asigura că rămâi în viața lui, însă de cele mai multe ori nu se ține de promisiune.

Cel care nu are intenții bune

De acesta trebuie să fugi mâncând pământul. Te va sabota și se va asigura că nu vei avea niciodată succes, deoarece nu acceptă ca altul să fie mai bun decât el.

Citește și: 20 cele mai bune sfaturi, de la oameni trecuți de 60 de ani

Competitorul

Poate fi un om iritant, deoarece orice activitate ați face-o împreună, o va asimila ca fiind o competiție.

Este important să îți alegi cu grijă oamenii din viața ta, altfel vei avea de suferit, iar noi nu ne dorim asta pentru tine!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.