"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Dragi femei, trebuie să înțelegeți că și bărbații au așteptări de la voi!

Încetați să vă mai gândiți că bărbații ne vor doar pentru latura amoroasă, căci asemeni fiecărei ființe de pe pământ au și ei câteva doleanțe din partea noastră. Să fie oare greu de acceptat? Vă spun din start, acestea sunt cele 10 motive, pentru care bărbații pot spune stop unei relații.

1. Dramele

Oricine poate avea momente de panică în viață, momente care ne fac să credem că nu avem nicio scăpare, însă asta nu înseamnă că trebuie să facem din orice o dramă, bărbații nu suportă asta.

2. Relația amoroasă

Este necesară, însă doar dacă vine cu consimțământul amândurora. Surprinde-l, iubește-l și răsfață-l! Ție îți plac aceste lucruri? Ei bine, și lui!

3. Gesturile romantice

Da, vrem cadouri și flori, însă bărbații nu suportă când le spui că trebuie să facă asta! Lasă-ți partenerul să o facă din suflet, nu că o ceri tu!

4. Sinceritate

Există două tipuri de bărbați: cei care își controlează partenerele, iar aceștia vor ajunge să fie mințiți, deoarece femeile nu suportă gelozia exagerată, și cei care sunt deschiși și înțeleg nevoile femeilor. Cam același lucru se întâmplă și cu femeile. Nu încerca să îți controlezi în permanență partenerul, căci vei rămâne fără el!

5. Liniștea

Uneori bărbaților le place să faci liniște și să nu îi cicăli pentru orice greșeală. A greșit, spune-i o singură dată și cu siguranță nu va mai repeta. De asemenea, bărbații au momente când preferă să nu vorbească despre problemele lor, atunci când vor simți să o facă, îți vor spune ce îi apasă!

6. Cina

Chiar dacă nu ești un fan al bucătăriei, uneori bărbați vor să mănânce ceva gătit de tine! Orice!!! Din când în când poți încerca să experimentați ceva nou și să nu mai comandați din oraș!

7. Umorul

Bărbații nu suportă femeile posomorâte. Asta nu înseamnă că trebuie să râzi la orice glumă, însă învață să fii mai deschisă și să guști glumele. Poate că își dorește doar să te vadă zâmbind!

8. Ascultă

Învață să îl asculți, atunci când este deschis față de tine, altfel va evita să îți mai povestească despre viața lui. Chiar dacă a greșit, nu îl critica, spune-i doar punctul tău de vedere sau, dacă este cazul, doar ascultă-l!

9. Căsnicia

Poate părea ciudat, însă bărbații vor să se căsătorească. Cu siguranță vor face asta cu femeia pe care și-o doresc pentru tot restul vieții alături de ei. Au nevoie de timp să se decidă, însă dacă o vor face benevol, înseamnă că însemni totul pentru partenerul tău!

10. Nu te mai juca

Nu te mai juca cu mintea partenerului! Nu suportă asta! Mai bine spune-i franc în față ceea ce crezi și întreabă-l pentru a afla răspunsuri. Nu începe jocuri de deslușire a minții, doar îl va enerva!

Deci, relațiile nu sunt competiții, iar bărbații au nevoile lor. Nu au doleanțe prea mari, însă cer să fie respectate!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.