"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × five =

7 − one =

Mai rapide și mai eficiente decât tratamentele medicamentoase, leacurile bunicii fac adevărate minuni. Cum reușește organismul să facă față iernii, funcționând la capacitate maxima și în perioada sărbătorilor, când mâncărurile sunt din belșug? Folosind zeamă de varză din belșug.

Îmbunătățește digestia

Chiar dacă a început să fie luată în serios ca medicament abia în ultimele două decenii, varza murată a jucat un rol extrem de serios în istoria lumii, dacă ne gândim că doar cu ajutorul acesteia au fost posibile lungile călătorii în urma cărora a fost descoperită America, Australia sau Oceania.

Recent, oamenii de știință au rămas uimiți atunci când au descoperit că marii consumatori de varză murată au o imunitate incredibilă mai ales în ceea ce privește dezvoltarea de tumori. Și asta pentru că banala varză murată, deși păstrează doar parţial vitaminele şi celelalte substanţe vindecătoare ale legumei proaspete, are con­ţinutul de minerale, de fibre alimentare intact şi, cel mai important, are substanţe care ajută la îmbunătăţirea diges­tiei, mai ales a digestiei grăsimilor şi a proteine­lor.

Moarea de varză, cel mai bun prieten al celor care vor să slăbească

Dacă salata de varză murată are un rol extrem de important în scăderea glicemiei, fibrele conținute de aceasta acționând ca un absorbant pentru zaharuri, moarea de varză este cel mai bun prieten al celor care vor să slăbească.

Tratamentul este simplu și foarte eficient. Înainte de fiecare masă, pe stomacul gol, se consumă două pahare cu moare. Mahmureala este îndepărtată tot cu ajutorul moarei de varză. În acest caz se recomandă consumul unui litru pe zi. Și tot moarea de varză este cu totul excepțională în cazul ficatului mărit, de aceea se recomandă mai ales consumatorilor de carne și alcool.

Se administrează o jumătate de litru de moare de varză, dimineața pe stomacul gol și un litru de ceai de sunătoare, consumat pe parcursul unei zile.

Vezi aici de ce varza murată este cel mai bun probiotic natural!

Felicia Iederă

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.