"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 − five =

three × 1 =

Numerologia a fost întotdeauna domeniul nostru preferat, iar acum am aflat că ultima cifră a anului de naștere poate dezvălui cum ești tu cu adevărat.

loading...

Vom porni de la o asociere a numerologiei cu elementele de bază: foc, pământ, aer, apă și lemn.

Iată cum putem face legătura între cifre și aceste elemente:

Dacă ultima cifră este:

– 0 sau 1 ->>> elementul Metal

– 2 sau 3 ->>> elementul Apă

– 4 sau 5 ->>> elementul Lemn

– 6 sau 7 ->>> elementul Foc

– 8 sau 9 ->>> elementul Pământ

Așadar, dacă anul nașterii tale este 1974, esti reprezentat de elementul Lemn, dacă te-ai născut în anul 1981, ești reprezentat de elementul Metal, etc…

Iată interpretarea:

1. METALUL

Ești o fire flexibilă și hotărâtă, viața ta este dominată de perseverență pe propriile forțe. Tu ești o reală susținere pentru cei din jur și asta se datorează spiritului tău critic și rațional.

2. APA

Apa reprezintă capacitatea de adaptabilitate. Ai o intuiție ieșită din comun și îi faci pe cei din jur să se simtă speciali, deoarece le poți înțelege nevoile. Domeniul tău de activitate ar trebui să fie cel al afacerilor.

3. LEMNUL

Creștere, activism și socializare sunt cele trei cuvinte care te definesc. Te consideri protectorul familiei, iar căsătoria este unul dintre idealurile tale în viață.

Ai totuși grijă cu munca întrucât ai tendința de a exagera!

4. FOCUL

Pasiune, afectivitate și aventură. Îți sună cunoscute aceste cuvinte? Sigur că da, doar te definesc! Oamenii din jurul tău se simt atrași de tine din prima clipă și își doresc să petreacă foarte mult timp în preajma ta.

Ești o fire inteligentă, însă ai mare grijă la stres, își poate spune cuvântul asupra sănătății tale!

5. PĂMÂNT

Pământul reprezintă un simbol al stabilității, al siguranței și al încrederii în sine. Tu iei totul în serios și ești apreciat la locul de muncă. Loialitatea ta îi face pe cei din jur să rămână în jurul tău și să îți sară în ajutor la nevoie.

Nu te mai feri de aventuri și lasă-te iubit, meriți!

Citește aici un test interesant care poate dezvălui tiparul după care funcționează creierul tău!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.