"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × four =

three × one =

Mulți dintre noi suntem câteodată greu de mulțumit, oricât de mult ne-ar oferi viața. În rândurile de mai jos vei descoperi care sunt laturile noastre ascunse pentru care uneori suntem greu de mulțumit!

loading...

Berbec (Martie 21 – Aprilie 19)

Nu ai nevoie de o persoană care să te țină toată ziua în casă. Dacă acea persoană nu este la fel de aventurieră, cum ești tu, atunci nu îți va prezenta niciun interes.

Ai nevoie de cineva cu care să cucerești lumea…

Taur (Aprilie 20 – Mai 20)

Ești o persoană extrem de iubitoare, însă persoanele din jur ajung cu greu să te perceapă astfel. Petreci mult timp evaluând persoanele din jur și te deschizi doar în fața celor care prezintă interes.

Gemeni (Mai 21 – Iunie 21)

Iubești să cunoști oameni noi, însă te plictisești destul de repede. Ai o listă lungă de persoane și locuri, pe care ți-ar plăcea să le descoperi.

Rac (Iunie 22 – Iulie 22)

Ești o persoană afectivă și iubitoare, așa că pe tine te interesează să ai grijă de cei din jur. De cele mai multe ori, oamenii ajung să profite de bunătatea ta și vei fi dezamăgit.

Ai răbdare și analizează bine oamenii din jur.

Leu (Iulie 23 – August 22)

Ești întotdeauna interesat în a-ți face o primă impresie și începi discuții pentru a afla detalii despre cei din jur.

Trebuie să realizezi că nici tu nu ești perfect!

Fecioară (August 23 – Septembrie 22)

Încerci în permanență să devi cea mai bună versiune a ta. Niciun obstacol nu te determină să renunți la ceea ce îți propui.

Gândești practic și ai nevoie de o persoană care să aibă un mod unic de a gândi.

Balanță (Septembrie 23 – Octombrie 22)

Îți fac foarte repede prieteni, însă ești și foarte selectiv. Pentru tine, relațiile sunt foarte importante!

Scorpion (Octombrie 23 – Noiembrie 22)

Ești o persoană puternică și nu îți arăți latura slabă. Lupți pentru idealurile tale, iar uneori îi poți răni pe cei din jur cu vorbele tale.

Cauți pe cineva care să îți fie mereu alături, atunci când ai nevoie.

Săgetător a (Noiembrie 23 – Decembrie 21)

Ai o personalitate amuzantă, însă îți vine destul de greu să stabilești relații de prietenie cu cei din jur.

Capricorn (Decembrie 22 – Ianuarie 19)

Oamenii nu prea ajung să te cunoască, deoarece ești genul de persoană închisă. De cele mai multe ori, trebuie să cunoști foarte bine persoana pe care o primești în viața ta.

Vărsător (Ianuarie 20 – Februarie 18)

Pentru tine relațiile tradiționale sunt plictisitoare. Pentru ca cineva să se apropie de tine, trebuie să aibă idei originale și o minte deschisă.

Pești (Februarie 19 – Martie 20)

Îți vine destul de greu să te apropii de oameni, deoarece îți place foarte mult să rămâi singur. Nu vei începe o relație cu cineva, dacă acea persoană nu este chiar specială.

Citește aici horoscopul lunii decembrie!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.